fbpx Skip to content

Egy héttel az iOS 14.7 után az Apple kiadta az iOS 14.7.1-et, ami elsősorban azt a hibát javítja, amely miatt a Touch ID-val rendelkező iPhone-modellek nem képesek feloldani egy párosított Apple Watch zárolását a Feloldás iPhone-nal funkcióval.

Ezen túl a frissítés fontos biztonsági frissítéseket is tartalmaz, de arról most sincs információ, hogy ez a frissítés javít-e bármit a Pegasus spyware kapcsán, így erre valószínűleg kár számítani, de természetesen frissítjük a cikket, ha erre is fény derül.

Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide, hogy átugord őket: Letöltés, telepítés.

iOS 14.7.1 újdonságok

A hivatalos információkban az Apple a következőket írja:

Az iOS 14.7.1 kijavít egy olyan hibát, amely miatt a Touch ID-val rendelkező iPhone-modellek nem képesek feloldani egy párosított Apple Watchot a Feloldás iPhone-nal funkcióval. Ez a frissítés fontos biztonsági frissítéseket is tartalmaz, és javasolt az összes felhasználó számára.

A biztonsági frissítéseket leíró szócikkben az Apple azt írja, hogy ez a frissítés a CVE-2021-30807 azonosítójú hibát is javítja, ami egy, az IOMobileFrameBuffer esetén meglévő probléma, és az Apple arról értesült, hogy ezt jelenleg aktívan ki is használhatják.

Letöltés, telepítés

A frissítés a legegyszerűbben a Beállítások, Általános, Szoftverfrissítés menüpontba lépve telepíthető, de természetesen használhatjuk a Findert, illetve korábbi rendszereken és Windows-on az iTunes-t is. Bármelyik módszert is választjuk, a folyamat végeredménye ugyanaz lesz. Erről itt írtunk részletesen: Gyakori kérdések: hogyan működik az OTA frissítés?

Az iOS 14.7.1 buildje 18G82.

Ha valaki szeretné lementeni a 14.7.1 IPSW fájlját, az nyissa meg az alábbi cikkünket, amiből mindig a legfrissebb, az Apple által épp aláírt iOS-verzió IPSW-fájlja tölthető le: Gyakori kérdések: melyik iOS-verziót írja még alá az Apple?

Vagy töltse le innen:

Downgrade?

Gyakorlatilag bármely esetben kizárólag csak az arra a készülékre hivatalosan elérhető legfrissebb verzió tehető fel – illetve az, amit az Apple épp aláír, mert itt lehetnek átfedések, főleg egy új verzió megjelenése utáni napokban, ameddig még az előző verziót is aláírják: Gyakori kérdések: az aktuális iOS-verziónál régebbi firmware visszaállítása.

Ha a készüléken aktuálisan meglévő verziót szeretnénk kitakarítani: Gyakori kérdések: aktuális iOS-verzió újratelepítése, frissítés nélkül.

Kérdésem van!

Ha kérdésed merül fel, érdemes elsőként a Gyakran Ismételt Kérdések cikkünket végiglapozni: Gyakran Ismételt Kérdések.

Ha a frissítéskor hibával találkozol, akkor pedig ezt a cikkünket érdemes megnézni: Leggyakoribb iTunes hibaüzenetek.

Linkgyűjtemény

Az iOS 14-ről szóló összes cikkünk megtalálható az iOS 14 címke alatt.

[newsletter_signup_form id=16]

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. Rég volt már frissítés után frissítés.

 2. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  köszi, bár ezt nem is értem, hogy sikerült.

 3. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  “bugzási hóbort”, ami vagy az adott app hibája, vagy az iOS “bugzott” egyet.

 4. Azt szeretném kérdezni hogy az i12-s telómat miért nem tudom itunes-szal kezdetektől frissíteni? A szervizben is csak ugy sikerűlt hogy törolve lett a teló!

 5. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  mármint miért nem tudod? mi a hibaüzenet? engedélyezted az iPhone-on, hogy a számítógép hozzáférhessen?

 6. A szoftver kibontása után 4000-s hibaüzenetet ir ki! Természetesen engedélyeztem! Még vagy háromszor próbáltam! Tárhelyem bőven van! A legfrissebb Itunes verzió a laptopon!

 7. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  és honnan telepítetted az iTunes-t? az Apple oldaláról letöltve, vagy a Microsoft Store-ból? ha a Microsoft Store-ból, akkor uninstalláld az összes Apple szoftvert, indítsd újra a gépet, majd töltsd le a telepítőt az Apple-től, telepítsd fel, ismét indítsd újra, majd ezután csatlakoztasd csak a készüléket, és próbáld meg újra.

  64 bites Windows-ra innen tudod letölteni:
  https://www.apple.com/itunes/download/win64

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Burgatshow Avatar for White64GB Avatar for rihekopo79 Avatar for Szifon Avatar for kispeugeot207 Avatar for Jadeye