fbpx Skip to content

Az Apple hétfőn, a WWDC21 kezdetével egyidőben mutatta be legújabb mobil operációs rendszerét, az iOS 15-öt. A megújult iMessage és a FaceTime élmény mellett a vállalat további testreszabási lehetőségekkel bővíti a sokak által kedvelt Memoji funkciót.

A Memojik egyébként fontos szerepet játszottak a WWDC21 eseményének kampányában is. Most az Apple lerántotta a leplet a testbeszabási lehetőségekről, amelyek a Memojikhoz érkeznek az iMessage-en.

A Memoji funkció azóta sikeres, mióta az Apple bevezette az iPhone X készülék érkezésével. A TrueDepth kamera segítségével az arcunk rezdüléseit követve a Memojik is mozognak, animálódnak.

Amióta a cég bevezette a Memoji matricákat, a funkció elérhetővé vált minden iPhone-felhasználó számára, még akkor is, ha nem Face ID-s a telefonja. AZ iOS 15 érkezésével az Apple tovább csiszolta a Memoji funkciókat.

A felhasználók immár több mint 40 ruha közül választva szabhatják testre a Memojijukat, hogy ezek tükrözzék az stílusukat, hangulatukat vagy az évszakot, mindezt három különböző színvariációban. Három új lehetőség segítségével cochleáris implantátummal, oxigéncsővel, vagy puha sisakkal is reprezentálhatjuk magunkat.

Kilenc új Memoji matrica segítségével shakát, kézi hullámot, villanykörte pillanatot és még sok mást is küldhetünk. Különböző színeket választhatunk a bal és a jobb szemhez.

Testreszabhatjuk karakterünket három új szemüveg opcióval is, beleértve a szív, a csillag és a retro formákat, emellett a keretek és lencsék színét is megváltoztathatjuk. A fejfedőknél is kapunk három új színt.

Te használod a Memojikat?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!