fbpx Skip to content

A Bloomberg szerint nem valószínű, hogy az Apple alkalmazná a készülékek közötti, fordított vezeték nélküli töltést az Apple Watch, az AirPods és az iPhone esetében.

Az Apple már korábban is folytatott tárgyalásokat arról, hogy beépítik a fordított töltést a készülékeikbe, de úgy néz ki, hogy ez a közeljövőben mégsem fog megvalósulni.

Legalábbis a Bloomberg információi szerint nagyon úgy tűnik. Bár korábbi cikkükben megjegyzik, hogy a MagSafe akkumulátortartozékok fejlesztését ismertető jelentésben, azon belül is az iPhone 12 részben, az Apple belső tárgyalásokat folytatott arról, hogy számos készülékük, mint például az Apple Watch, az AirPods és az iPhone tudják majd tölteni egymást. Azonban a jelentés azt is leírja, hogy nem valószínű, hogy ez a közeljövőben megvalósul.

Az iPhone 11 modellek 2019-es bevezetésével az Apple tervei között szerepelt az iPhone és az AirPods egymással való vezeték nélküli fordított töltése, de a jelentés szerint később felhagytak ezekkel a tervekkel.

Az Apple egy ideje kutatja, hogy az eszközök képesek lennének-e egymás töltésére. A januárban felfedezett szabadalmak felfedik egy jövőbeli MacBook koncepcióját, amely vezeték nélküli töltéssel tölt egy iPhone‌-t és egy Apple Watch-ot.

Annak ellenére, hogy a funkciót hivatalosan még nem jelentették be, a technológia elvileg már elérhető az ‌iPhone 12‌-ben, de még aktiválatlanul, tehát nem működőképes. Erről is írtunk korábban: Valószínű, hogy egy rejtett funkcióval is rendelkeznek az iPhone 12 modellek.

Neked mi a véleményed a kétirányú vezeték nélküli töltésről?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Ilyen kapacitású akksiknál amiket az iPhone-ok kapnak, tényleg nem sok értelme van. iPad-be, már talán lenne valami értelme.

  2. Avatar for swayze swayze says:

    Cikk a semmiről! Köszönjük Emese :face_with_raised_eyebrow:

  3. Hozzászólás a semmiért :smiley: De azért mi is köszönjük.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for swayze Avatar for ahorvathkaroly Avatar for SzifonAdmin