fbpx Skip to content

Ismét egy iPhone prototípus bukkant fel, amelyen a SwitchBoard, az iOS 14.1 megszokott grafikus felhasználói felület nélküli verziója fut, és jelen esetben ez egy óceánkék iPhone 12 Pro modellt takar.

Korábban, egészen pontosan 2016-ban jelent meg eBay-en egy iPhone 6-os modell, aminél ugyancsak SwitchBoardot használtak a hardver teszteléséhez.

Egy fiatal fejlesztőnek, Guilio Zompettinek került a kezébe egy SwitchBoard rendszert futtató iPhone 12 Pro prototípus. Zompetti két képet és egy rövid videót osztott meg a telefon prototípusáról a Twitteren:

https://twitter.com/1nsane_dev/status/1349677030175072256

A SwitchBoardot hardver tesztelésekhez használja az Apple, például az új funkciók tesztelését iPhone-on ennek segítségével végzik. A SwitchBoard különféle segédprogramokkal is rendelkezik, és a korábbi verzióiban már látott segédprogramok ugyanúgy feltűnnek az iPhone 12 Pro-n is, mint például a Console, az USBHost, a NonUIQRCode, a Reliability, de kiegészül néhány olyan újdonsággal, mint a Ness és az Astro.

Zompetti még azt is hozzátette, hogy lehetséges, hogy az óceánkék szín ennél az iPhone 12 Pro prototípusnál kissé sötétebb, mint az időközben hivatalosan megjelent iPhone 12 Pro esetében.

Egyébként a korábban említett iPhone 6 prototípus felbukkanásáról mi is írtunk 2016-ban.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok