Az Apple még egy karácsonyi meglepetéssel is készülhet idén

L0vetodream információi szerint az Apple a következő hónapban egy karácsonyi meglepetéssel készül.

L0vetodream egy rejtélyes tweetben csak annyit írt, hogy az “Apple meglepetése jó lesz télire”. Hogy mire utalhat a tweet, azt még nem tudni, de ez remélhetőleg hamarosan kiderül majd.

Ahogy arról már korábban is írtunk, az AirPods Studio és az AirTag hamarosan megjelenhet, de erről még nincsenek hivatalos információk, viszont az AirPods Studio esetén egy újabb ikont talált a 9to5Mac az iOS 14.3 bétájában.

Több pletyka arra a néhány hónapja megjelent egy videóra alapoz, ami az iPhone törléséről szól. A videóban a Lokátor beállításaiban az Offline keresés engedélyezése alatti szöveg arról árulkodik, hogy ha a lehetőség aktiválva van, akkor az adott eszköz és az AirTagek Wi-Fi vagy hálózati kapcsolat nélkül is megkereshetőek lesznek. Ebből arra lehet következtetni, hogy az Apple hamarosan bejelentheti az AirTaget.

Továbbra is valószínűsíthető, hogy sem az ‌AirPods Studio, sem az ‌AirTag nem fog megjelenni év vége előtt, hanem a két terméket valamikor 2021 elején fogják bemutatni.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. ez egy nagyon lényegre törő értelmes hasznos cikk lett

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!