fbpx Skip to content

A 9to5Mac szerkesztősége egy új ikont talált az iOS 14.3 bétájában. A szerkesztők szerint az ikon az Apple közelgő AirPods Studio fejhallgatójának lehetséges illusztrációja.

A november 12-én fejlesztőknek kiadott iOS 14.3 bétában található ikon állítólag nagyon hasonlít a szeptemberben megosztott AirPods Studio kiszivárgott képéhez.

Egy megbízható forrás azt is állítja, hogy az AirPods Studio fülérzékelővel fog rendelkezni, amely automatikusan szünetelteti a zenét, amikor levesszük a fejhallgatót, akárcsak az AirPods és az AirPods Pro esetén. Az Apple új fejhallgatóiban várhatóan olyan érzékelők is lesznek, amelyek képesek lesznek felismerni a bal és a jobb füleket.

A bétában hozzáadott ikon egyértelmű bizonyítékként szolgál arra, hogy az Apple még mindig dolgozik az AirPods Studio-n.

Az eddigi pletykák szerint az AirPods Studio bejelentését valamikor az év végére várhattuk volna, de jelenleg semmi sem utal arra, hogy ez még idén megtörténik. Bár az Apple még decemberben bejelentheti, de nagy a valószínűsége annak, hogy erre 2021-ben kerül sor.

Ami a fejhallgatók árait illeti, a pletykák szerint a legolcsóbb modell 349 dollárba fog kerülni.

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.