Új ikon bizonyítja az AirPods Studio érkezését az iOS 14.3 bétájában

A 9to5Mac szerkesztősége egy új ikont talált az iOS 14.3 bétájában. A szerkesztők szerint az ikon az Apple közelgő AirPods Studio fejhallgatójának lehetséges illusztrációja.

A november 12-én fejlesztőknek kiadott iOS 14.3 bétában található ikon állítólag nagyon hasonlít a szeptemberben megosztott AirPods Studio kiszivárgott képéhez.

Egy megbízható forrás azt is állítja, hogy az AirPods Studio fülérzékelővel fog rendelkezni, amely automatikusan szünetelteti a zenét, amikor levesszük a fejhallgatót, akárcsak az AirPods és az AirPods Pro esetén. Az Apple új fejhallgatóiban várhatóan olyan érzékelők is lesznek, amelyek képesek lesznek felismerni a bal és a jobb füleket.

A bétában hozzáadott ikon egyértelmű bizonyítékként szolgál arra, hogy az Apple még mindig dolgozik az AirPods Studio-n.

Az eddigi pletykák szerint az AirPods Studio bejelentését valamikor az év végére várhattuk volna, de jelenleg semmi sem utal arra, hogy ez még idén megtörténik. Bár az Apple még decemberben bejelentheti, de nagy a valószínűsége annak, hogy erre 2021-ben kerül sor.

Ami a fejhallgatók árait illeti, a pletykák szerint a legolcsóbb modell 349 dollárba fog kerülni.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. sultan says:

  ttps://m.hvg.hu/tudomany/20201116_apple_bejelentes_2020_tel_airtag_airpods_studio

  Erről mit gondoltok?

 2. A Bluetooth és a stúdió szavaktól egy mondatban még mindig földhözverem magamat.

 3. Ezzel egyetértek :sob:

 4. Czo says:

  Miert egyebkent? Miert ne lenne keszitheto studio fules? En semmi technikai korlatot nem latok.

 5. Nagyszerű! Főleg ha iOS a Studiot használva is óránként leveszi a hangerőt mert hogy hallaskarosodas. Mint ahogy leveszi ha a kamion hifijére kötom rá azt kamionozas közben elég balesetveszélyes oda nyúlni h visszavegyem a hangerőt. Úgy tudom Bluetooth hangfalaknal is ezt csinálja. Így ez a Studio sem fog sokat érni, főleg ha halkabban felvett zenét hallgatna rajta az ember.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!