fbpx Skip to content

A 9to5Mac szerkesztősége egy új ikont talált az iOS 14.3 bétájában. A szerkesztők szerint az ikon az Apple közelgő AirPods Studio fejhallgatójának lehetséges illusztrációja.

A november 12-én fejlesztőknek kiadott iOS 14.3 bétában található ikon állítólag nagyon hasonlít a szeptemberben megosztott AirPods Studio kiszivárgott képéhez.

Egy megbízható forrás azt is állítja, hogy az AirPods Studio fülérzékelővel fog rendelkezni, amely automatikusan szünetelteti a zenét, amikor levesszük a fejhallgatót, akárcsak az AirPods és az AirPods Pro esetén. Az Apple új fejhallgatóiban várhatóan olyan érzékelők is lesznek, amelyek képesek lesznek felismerni a bal és a jobb füleket.

A bétában hozzáadott ikon egyértelmű bizonyítékként szolgál arra, hogy az Apple még mindig dolgozik az AirPods Studio-n.

Az eddigi pletykák szerint az AirPods Studio bejelentését valamikor az év végére várhattuk volna, de jelenleg semmi sem utal arra, hogy ez még idén megtörténik. Bár az Apple még decemberben bejelentheti, de nagy a valószínűsége annak, hogy erre 2021-ben kerül sor.

Ami a fejhallgatók árait illeti, a pletykák szerint a legolcsóbb modell 349 dollárba fog kerülni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. Avatar for sultan sultan says:

  ttps://m.hvg.hu/tudomany/20201116_apple_bejelentes_2020_tel_airtag_airpods_studio

  Erről mit gondoltok?

 2. A Bluetooth és a stúdió szavaktól egy mondatban még mindig földhözverem magamat.

 3. Ezzel egyetértek :sob:

 4. Avatar for Czo Czo says:

  Miert egyebkent? Miert ne lenne keszitheto studio fules? En semmi technikai korlatot nem latok.

 5. Nagyszerű! Főleg ha iOS a Studiot használva is óránként leveszi a hangerőt mert hogy hallaskarosodas. Mint ahogy leveszi ha a kamion hifijére kötom rá azt kamionozas közben elég balesetveszélyes oda nyúlni h visszavegyem a hangerőt. Úgy tudom Bluetooth hangfalaknal is ezt csinálja. Így ez a Studio sem fog sokat érni, főleg ha halkabban felvett zenét hallgatna rajta az ember.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Czo Avatar for White64GB Avatar for Szifon Avatar for scarabeus Avatar for sultan Avatar for SzifonAdmin