fbpx Skip to content

A Comply™-ról már írtunk korábban itt a Szifon.com-on, és én jóformán minden, in-ear fülhallgatómhoz ezt a kiegészítőt használom. A Comply™ egy memóriahabos fülilleszték, amivel lényegében sokkal kényelmesebb érzést kapunk és nem mellékesen jobb hangzást is. Ez mostantól az AirPods Pro-hoz is elérhető!

Comply az AirPods Pro-hoz

A Comply™ lényegében egy több éves fejlesztés eredménye. Kutatások, számítások, különböző tesztek segítségével tökéletesítették ezeket a fülillesztékeket, és nem csak egy, hanem több tucat márkára érhetőek el ezek. A Comply™ szinte bármely hallójárathoz egyedi és tökéletes illeszkedést biztosít, nem csúszik ki. A habanyag képes a folyamatos átmérő változás kompenzálására és a porózus külső felülete finoman “belekapaszkodik” a hallójáratunkba. Az AirPods Pro esetén hasonló az eredeti Apple fülillesztékhez, könnyedén rápattintható a Comply™ és ezzel együtt illeszkedik a töltőtokba is, tehát egyszerűen cserélhető és használható! Nézzük meg, miért is jó a Comply™ és miért a lehető legjobb vétel az AirPods Pro tulajdonosoknak.

A kiegészítő nem csak sokkal komfortosabb, de kiváló zajszűrést, különleges illeszkedést és hangminőséget, valamint ultra kényelmes viseletet is nyújt! A Comply™ memóriahab fülillesztéket ma már világszerte több mint 85 fülhallgató márka használja termékeihez, hogy a lehető legjobb zenehallgatási élményt kínálják, így nem csoda, hogy elérhetővé vált az AirPods Pro-hoz is!

Az AirPods Pro-hoz adott fülillesztékek kiválóak, nem is nagyon lehet beléjük kötni, de azért nem tökéletesek. A Comply™ évek óta fejleszti ezt a memóriahabot, aminek a technológiája természetesen le van védve és teljesen egyedi. Az AirPods Pro esetén az Apple kiválóan megoldotta, hogy pattintós módszerrel csak kicseréljük a fülillesztékeket, ezzel is tudtára adva a cégeknek, hogy bizony gyertek, tegyétek még tökéletesebbé az AirPods Pro-t!

A Comply™ nem hibázott, olyan (második generációs) illesztéket dobott a piacra, amivel sokkal jobb élményt kaptam az AirPods Pro használatával. Korábban is írtam már, hogy cikkíráshoz, munkához, esetleg meetingekhez kizárólag az AirPods Pro-t használom, ami kiszűri a környezetemet és mellette tökéletes harmóniában van az Apple termékeimmel.

AirPods Pro teszt és vélemény

(Olvasd el az AirPods Pro teszt cikkünket is!)

A problémámmal eddig egyedül voltam. A bal fülem picit nagyobb, mint a jobb, így lényegében 10-15 percenként igazítani kellett a bal fülemben lévő fülillesztéket a tökéletes hangzásért, és nem mellékesen az izolációért. Ez azért is fontos – és sokan talán nem is veszik észre – hogy ha picit is kintebb van valamelyik oldalon az AirPods Pro, akkor nem működik tökéletesen a zajszűrés. Jóformán azon az oldalon beengedi a zajt az AirPods Pro, ezzel zavarva a zenei élményt, illetve a probléma sokkal intenzívebben előjön meeting, beszéd és rágás közben.

Többek között erre adott végül megoldást a Comply™, mivel a memóriahabos kialakításnak hála tökéletesen szigetel és illeszkedik a fülbe. Mielőtt berakod a füledbe, összenyomod egy picit, majd a fülben lévő testhő hatására kitágul és felveszi a fül formáját. Ezért lesz tökéletes és hibátlan a szigetelés a fülben, és ezzel egyenesen arányosan nő a zene minősége is. Az izolációnak és persze a különleges anyagnak hála a hangok sokkal jobban verődnek vissza a hallójáratban, ezzel emelve a zene hangzásának a minőségét valamint a zajszűrést is, ami a belső mikrofonok és a különböző algoritmusok alapján dönti el, hogyan működjön. Tehát nem csak a zene minősége, hanem a zajszűrés is picivel jobb lett számomra a Comply™ használatával.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy a Comply-jal sokkal kényelmesebb a hosszabb távú használat. Ugyan az Apple fülillesztéke is igen kényelmes, de a Comply™ egy idő után szinte észrevehetetlen és ezzel együtt az edzéskor is sokkal jobban benn maradt a fülünkben, például futás alatt.

Konklúzió

Azt gondolom, a Comply™ az egyik, ha nem legjobb kiegészítő az AirPods Pro-hoz. Sok szempontból minőségibb zenehallgatást kapunk vele, tehát mindenképp érdemes beruházni rá. Én bátran ajánlom az AirPods Pro tulajdonosok számára, ráadásul az ára sem olyan vészes. Megvásárolható a muzix.hu oldalon! Ideális ajándék AirPods Pro tulajdonosok számára, nem lehet vele mellé lőni, mivel van olyan változat is, amiben S/M/L méret is található, tehát bármekkora fülhöz jó!  ?

Frissítés #1

A nagy érdeklődésre való tekintettel az S/M/L-es csomag elfogyott, de hamarosan újra elérhető lesz! Honnan tudod, hogy mekkora kell neked? Amennyiben nem változtattad a gumi haragot az AirPods Pro kibontása után, és/vagy S-es gumiharangot használsz, akkor az M-es Comply tökéletesen megfelel majd neked! Az emberek több mint 85%-ának az M-es a teljesen jó, és abból van raktáron még a Muzix oldalán!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. Abban tudtok segíteni, hogy a gyári szilikonillesztékhez képest hogyan kell méretet választani? Ha m-est használok, akkor a Comply-ból is jó az m-es, esetleg eggyel nagyobb kellene, a szoros kitöltés érdekében?

 2. Frissítés #1

  A nagy érdeklődésre való tekintettel az S/M/L-es csomag elfogyott, de hamarosan újra elérhető lesz! Honnan tudod, hogy mekkora kell neked? Amennyiben nem változtattad a gumi haragot az AirPods Pro kibontása után, és/vagy S-es gumiharangot használsz, akkor az M-es Comply tökéletesen megfelel majd neked! Az emberek több mint 85%-ának az M-es a teljesen jó, és abból van raktáron még a Muzix oldalán!

 3. Sziasztok! "Amennyiben nem változtattad a gumi haragot az AirPods Pro kibontása után, és/vagy S-es gumiharangot használsz, akkor az M-es Comply tökéletesen megfelel majd neked! " --> Nekem eleve “M” volt rajta. Ez alapján “S” és “M” esetén egyaránt az “M”-et érdemes megvenni? Másik kérdés: Ez mennyire tartós? Csak mert 3-asával (is) árulják, ezért kérdezem. 3-at viszont minek venne magának az ember?

 4. M-es teljesen jó lesz neked! Őszintén ez használattól függ mennyire tartós. Nyilván azért adják hármasával mert azért használódik. Ez nem gumi azért.

 5. Avatar for atirag atirag says:

  Ma vettem egy ilyet s/m/l méretben. Ami m-es a gyáriban az ebben s-es. (még jó,hogy nem 3db m-est vete,:slight_smile:) l-es méret az elképesztő nagy.
  De ami a lényeg,hogy sztem sokkal rosszabb mint a gyári. Nem ajánlom. Direkt kipróbáltam az egyel nagyobb méretet is,de az nem “ül” bele rendesem. Az s-es meg benne van,de azt érezni,hogy nem marad úgy a helyén mint a gyári. Ha lehetne én azonnal vissza is vinném. Az alapján vettem,hogy olvastam,hogy kénylmesebb mint a gyári. Mert a gyári egy hosszabb beszélgetés után kezd kicsit “fájó” érzésű lenni.

 6. Nekem pont ellenkezője. Sokkal jobb mint a gyári. Gyárival szenvedés volt nem akartam használni, kicsúszott, igazítani kellett. majdnem el is akartam adni az Airpods Pro-t, ezzel meg kényelmesebb stabilabb és kedvencem lett. S-est használok.

 7. Biztos, hogy helyesen raktad be? Össze nyomkodtad mielőtt beraktad a füledbe? Megértem mindenkinek más a füle, előfordulhat, hogy nálad pont ez nem jó. Mondjuk nálad a gyári sem sajnos :frowning:

 8. Sziasztok! Sajnos én nem vagyok elájulva tőle! Nem jobb mint a gyári semmiben. Hangzásban biztos hogy nem. Megy tízezerért a fiókba…

 9. Egy dolog eszembe jutott közben, hogy lehet újra kell “ tanulnia “ a fülem, az emlékező hab miatt, úgyhogy lehet hogy kicsit elhamarkodtam a véleményt…

 10. Légy vele türelmes, meg például nekem az elején egy nagyon picit kényelmetlen, de 10p után számomra kényelmesebb… De mondom nálam az tetszett meg, hogy nem esik ki, viszont ugye a gyári meg igen sajnos. :frowning:

 11. Nem is értem, hogy az Apple miért nem tesz bele gyártóként ilyet az AirPods PRO-ba. Szerintem minden embernek kicsúszik a füléből én eddig ezt tapasztaltam, de ezzel a comply cuccal nagyon komoly a minőségi javulás. Azt azért látom, hogy a mértetválasztás sokaknak nehézséget okoz, így rosszat választ, majd a termék rossz emiatt?! Hm…

 12. Nekem csoda fülem van :sweat_smile: akkor ezek szerint… Én középhosszú táv futó vagyok és rész távos edzéseket is csinálok 3 perc/km belüli sprintekkel… Se annál a legkisebb jelét nem észlelem, hogy megmozdulna, sem hogyha 3 h-n át futok pl. egy maratont…
  Ennek ellenére én is rendeltem egyet ebből, mert az előző Soundmagic fülhallgatóimnál használtam és elégedett voltam vele. Főleg melóban használtam ami egy lakatosműhely, úgyhogy tényleg jó volt több órán át benne volt a fülembe és még szigetelt is. Kíváncsi leszek, hogy így az aktív zajszűrésssel mennyit dob még az élményen.

 13. Sziasztok!

  Adtam időt a terméknek eltelt kb egy hét. Sajnos nekem csalódás továbbra is… Én főleg zenehallgatásra használom a fülest. Jól illeszkedett, jó a méret stb, de ma visszatettem próbából a gyári illesztéket, és zenében messze veri a Comply-t. Ahogy először írtam, megy a fiókba…

 14. Sziasztok!
  Én szívesen megvennék 1pár Comply-t AirPods Pro-hoz ,ha valakinek nem vált be.
  Még mindig jobb mint ha a fiókba landolna!! (M-méret)

 15. Szia! Sajnos nem tudom hogyan lehet - ha lehet - személyes üzenetet írni, ezért ide teszem. Megvan még? Azóta sem használod? Milyen méretet vettél, vagy vegyeset?

 16. Avatar for vjan vjan says:

  Egy kicsit off, bár ide is tartozik.
  Az Airpods Pro Bluetooth beállításokban van a “Füldugó illeszkedésének tesztelése”, ami elvileg a zajszűrés ellenőrzését végezné. Nekem eddig még egyetlen fülilleszték esetén (sem az eredeti Apple S/M/L, sem a Comply S/M/L) nem jelzett megfelelő eredményt.
  Volt valaki, akinél a teszt eredménye kielégítő volt?

 17. Avatar for vjan vjan says:

  Igen, pont erre. Akármit használok, akárhogy helyezgetem mindig az az eredmény, hogy igazítsam meg, cseréljem ki.
  Tulajdonképpen a zajszűrés is alig működik, majdnem ugyanúgy hallom, mint kikapcsolva.

 18. Lehet ehhez a design-hoz nem ideális a fülkagylód :confused:

 19. Avatar for vjan vjan says:

  Régi fülbedugós fülhallgatókkal jól működött a fülem, igaz azok valamivel hosszabb dugóval rendelkeztek. Sajnos azok az illesztékek nem jók az Airpods Próhoz, mert az Apple ebben is külön “szabványt” használ. :unamused:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for fender78 Avatar for Techno_K_Rata Avatar for georgio Avatar for mezeiattila Avatar for Interstate Avatar for AppleAtesz Avatar for atirag Avatar for varangy Avatar for vjan Avatar for SzifonAdmin Avatar for 83miki83