Október 30. óta elérhető itthon is az Apple One szolgáltatáscsomag

Október 30-a óta elérhető az Apple One szolgáltatáscsomag, amely tartalmazza az Apple Music-ot, az iCloudot, az Apple Arcade-et és az Apple TV+-t is kedvezményes áron.

A csomag egyaránt elérhető egyéni előfizetők és családok számára.

Hazánkban kétféle Apple One csomagra fizethetünk elő:

 • Az egyéni előfizetéses csomag 3350 Ft-ba kerül havonta, ez tartalmazza az Apple Music-ot, az Apple TV+-t, az Apple Arcade-et és 50 GB iCloud tárhelyet.
 • A családi csomag tartalmazza az Apple Music-ot, az Apple TV+-t, az Apple Arcade-et és 200 GB iCloud tárhelyet, amelyet legfeljebb 6 személy használhat. Ennek az előfizetési díja 4450 Ft/hó.

A harmadik csomag, az Apple One Premier jelenleg csak azokban a régiókban elérhető, ahol az Apple News+, tehát az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában és Ausztráliában.

Az Arcade és a TV+ mind az egyéni, mind a családi csomagban támogatja a Családi megosztást.

Az Apple One-ról bővebben még szeptemberben írtunk: Apple One: egy előfizetés mind felett – a tökéletes ár-élmény arány.

Te előfizettél az Apple One szolgáltatásra?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Chr1s says:

  Sziasztok!

  Én elôfizettem a One-ra, ami elsô hónapban ingyenes, és egyben le is mondtam az Apple Music elôfizetésem, de eltûntek a zenék a lejátszási listámból. Külön újra megrendeltem a Music-t îgy nem vesztek el a zenéim, de nem étem, hogy miért fizetek kúlön a Music-ért, amikor benne van a One-ban?

 2. Szerintem ez valami egyedi anomália lehet, mert itt is előfizettünk jó páran, de senki nem panaszkodott ilyenre.

 3. Jadeye says:

  a készülékednek automatikusan fel kellett volna ajánlania, hogy mivel előfizettél az Apple One-ra, ami tartalmazza az Apple Music-ot is, így a külön Apple Music előfizetésedet megszünteti.

  hívd fel az Apple Támogatást, és intéztesd el velük:

 4. Chr1s says:

  Rendben, felveszem velük a kapcsolatot.
  Köszönöm

 5. De jo hogy UKban nem ugyanaz az ar, £14.95/ho
  Atvaltva £9 a magyar elofizu dij :smiley:

 6. De UK-ban tartalmazza az Apple News±ot is, nem? Gondolom azért drágább.

 7. Nem, otthon nagyon olcsó, nálunk svájcban is sokkal drágábbra jön ki.

 8. Akkor ezzel itthon jártunk jól. :smiley:

 9. gunar says:

  Ja, csak olyan ne olvassa aki árulja is, mert " jó hazai szokás szerint" felárazzák. :roll_eyes:

 10. totopad says:

  Sok év Spoty után váltottam erre a csomagra, mondván, milyen jó lesz, hogy némi felárért, Apple tv+ ( a 11 Pro-val, ugye kaptam 1 évet, de a Tom Hanks-es filmet leszámitva nem találtam számomra érdekes tartalmat benne), meg giga tárhyel, meg Apple Music…
  Annyira jó lett az Apple Music, hogy Windows-os, iTunes-on használhatatlan, de még a telón is lassú a Spotihoz képest, vannak hézagok a tartalommal kapcsolatban is, az egész kb béta szerü állapotban van., sanda gyanúm van, hogy húzok vissza a zöldekhez a francba… nem nekem találták ki

 11. totopad says:

  “Windows-os, iTunes-on használhatatlan” maga az itunes úgy perc után hajlandó elindulni, de a zene lejátszásáról ugyanez már nem mondható el, el sem indul

 12. Én is használom Windowson IS az Apple Musicot iTunesban, de még soha nem tapasztaltam az általad leírt hibákat. Próbáltad már teljesen uninstallálni az iTunest és az összes hozzá tartozó Apple cuccot és újratelepíteni?

 13. totopad says:

  Többször is. Mivel már maga az app megnyitása is 15-20 perceket vesz igénybe…
  Telefonon megy, de ott is lassú

 14. Sajnos nekem nincs jobb/több tippem. :frowning: Mert tény, hogy Windowson az iTunes nem épp a pattogós elindulásáról híres, az nálam is ilyen 4-5 mp, de utána a lejátszással már nincs probléma. Telefonon meg repülnie kéne nálad is, mert abban van otthon.

 15. Jadeye says:

  pedig szerintem a See, a For All Mankind, a Servant, a Tehran, a Defending Jacob és még a Home Before Dark is jó. a többit nem néztem még.

  ennél fontos kiemelni, hogy NE a Microsoft Store-os verziót használd, hanem közvetlenül az Apple oldaláról töltsd le. nézd meg, azzal rendbe jön-e:

  https://www.apple.com/itunes/download/win64

 16. Igen így van, ezt elfelejtettem. :smiley: Bár a Microsoft Store-os verzió úgy tudom nem pakol fel hozzá extraként dolgokat, szóval én úgy veszem ki a szavaiból, hogy közvetlenül az Apple-től töltötte le a telepítőt.

 17. totopad says:

  Köszi, amikor az apple oldaláról próbáltam elérni az itunes-t, automatikusan átirányitott a windows store-os appra, kipróbálom

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!