fbpx Skip to content

Október 30-a óta elérhető az Apple One szolgáltatáscsomag, amely tartalmazza az Apple Music-ot, az iCloudot, az Apple Arcade-et és az Apple TV+-t is kedvezményes áron.

A csomag egyaránt elérhető egyéni előfizetők és családok számára.

Hazánkban kétféle Apple One csomagra fizethetünk elő:

 • Az egyéni előfizetéses csomag 3350 Ft-ba kerül havonta, ez tartalmazza az Apple Music-ot, az Apple TV+-t, az Apple Arcade-et és 50 GB iCloud tárhelyet.
 • A családi csomag tartalmazza az Apple Music-ot, az Apple TV+-t, az Apple Arcade-et és 200 GB iCloud tárhelyet, amelyet legfeljebb 6 személy használhat. Ennek az előfizetési díja 4450 Ft/hó.

A harmadik csomag, az Apple One Premier jelenleg csak azokban a régiókban elérhető, ahol az Apple News+, tehát az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában és Ausztráliában.

Az Arcade és a TV+ mind az egyéni, mind a családi csomagban támogatja a Családi megosztást.

Az Apple One-ról bővebben még szeptemberben írtunk: Apple One: egy előfizetés mind felett – a tökéletes ár-élmény arány.

Te előfizettél az Apple One szolgáltatásra?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. Avatar for Chr1s Chr1s says:

  Sziasztok!

  Én elôfizettem a One-ra, ami elsô hónapban ingyenes, és egyben le is mondtam az Apple Music elôfizetésem, de eltûntek a zenék a lejátszási listámból. Külön újra megrendeltem a Music-t îgy nem vesztek el a zenéim, de nem étem, hogy miért fizetek kúlön a Music-ért, amikor benne van a One-ban?

 2. Szerintem ez valami egyedi anomália lehet, mert itt is előfizettünk jó páran, de senki nem panaszkodott ilyenre.

 3. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  a készülékednek automatikusan fel kellett volna ajánlania, hogy mivel előfizettél az Apple One-ra, ami tartalmazza az Apple Music-ot is, így a külön Apple Music előfizetésedet megszünteti.

  hívd fel az Apple Támogatást, és intéztesd el velük:

 4. Avatar for Chr1s Chr1s says:

  Rendben, felveszem velük a kapcsolatot.
  Köszönöm

 5. De jo hogy UKban nem ugyanaz az ar, £14.95/ho
  Atvaltva £9 a magyar elofizu dij :smiley:

 6. De UK-ban tartalmazza az Apple News±ot is, nem? Gondolom azért drágább.

 7. Nem, otthon nagyon olcsó, nálunk svájcban is sokkal drágábbra jön ki.

 8. Akkor ezzel itthon jártunk jól. :smiley:

 9. Avatar for gunar gunar says:

  Ja, csak olyan ne olvassa aki árulja is, mert " jó hazai szokás szerint" felárazzák. :roll_eyes:

 10. Sok év Spoty után váltottam erre a csomagra, mondván, milyen jó lesz, hogy némi felárért, Apple tv+ ( a 11 Pro-val, ugye kaptam 1 évet, de a Tom Hanks-es filmet leszámitva nem találtam számomra érdekes tartalmat benne), meg giga tárhyel, meg Apple Music…
  Annyira jó lett az Apple Music, hogy Windows-os, iTunes-on használhatatlan, de még a telón is lassú a Spotihoz képest, vannak hézagok a tartalommal kapcsolatban is, az egész kb béta szerü állapotban van., sanda gyanúm van, hogy húzok vissza a zöldekhez a francba… nem nekem találták ki

 11. “Windows-os, iTunes-on használhatatlan” maga az itunes úgy perc után hajlandó elindulni, de a zene lejátszásáról ugyanez már nem mondható el, el sem indul

 12. Én is használom Windowson IS az Apple Musicot iTunesban, de még soha nem tapasztaltam az általad leírt hibákat. Próbáltad már teljesen uninstallálni az iTunest és az összes hozzá tartozó Apple cuccot és újratelepíteni?

 13. Többször is. Mivel már maga az app megnyitása is 15-20 perceket vesz igénybe…
  Telefonon megy, de ott is lassú

 14. Sajnos nekem nincs jobb/több tippem. :frowning: Mert tény, hogy Windowson az iTunes nem épp a pattogós elindulásáról híres, az nálam is ilyen 4-5 mp, de utána a lejátszással már nincs probléma. Telefonon meg repülnie kéne nálad is, mert abban van otthon.

 15. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  pedig szerintem a See, a For All Mankind, a Servant, a Tehran, a Defending Jacob és még a Home Before Dark is jó. a többit nem néztem még.

  ennél fontos kiemelni, hogy NE a Microsoft Store-os verziót használd, hanem közvetlenül az Apple oldaláról töltsd le. nézd meg, azzal rendbe jön-e:

  https://www.apple.com/itunes/download/win64

 16. Igen így van, ezt elfelejtettem. :smiley: Bár a Microsoft Store-os verzió úgy tudom nem pakol fel hozzá extraként dolgokat, szóval én úgy veszem ki a szavaiból, hogy közvetlenül az Apple-től töltötte le a telepítőt.

 17. Köszi, amikor az apple oldaláról próbáltam elérni az itunes-t, automatikusan átirányitott a windows store-os appra, kipróbálom

 18. Avatar for Bendy Bendy says:

  Vennék Apple TV-t, most van megosztott Cloudom 200GB és családi Music előfizetésem. Ha megveszem a tv dobozt már érdemes lehet a családi One-ra is előfizetni. Viszont a 200GB lassan fogytán van. A One alapból tartalmazza a 200-at, hogy lehet nagyobbra cserélni? A honlapon csak annyit látok, hogy van rá lehetőség, de a részletekről sem a magyar, sem a német, sem az amerikai oldal nem ír. Valakinek ötlete, infója van ezzel kapcsolatban?

 19. Tudsz hozzávenni plussz tárhelyet, tudtommal otthon jelenleg csak ez az egy megoldás van. Ha lesz egyszer Premium akkor elérhető lesz nagyobb tárhellyel is.

 20. Attol fugg mit akar. Ha vesz kulon tarhelyet akkor azzal csak o rendelkezik. Csaladi megosztasnal ha nagyobb kell, akkor viszont csak a 2 teras opcio jatszik.

 21. A One Családi mellé tudsz venni iCloud+, 50-200GB illetve 2TB-t és ezeket mind megoszthatod 5 családtaggal

 22. Ohh. Ez uj. Korabban ugy emlekszem nem igy volt. Banatom, hogy itthon nincs Apple One Premier.

 23. Nálunk a Fitness+ bevezetésével vált elérhetővé, amit komolyan mondom nem értem, hogy miért nem elérhető már mindenhol. Hiszen csak angol nyelven működik, annyi hogy nálunk van hozzá német felirat, úgyhogy számomra tényleg érthetetlen miért ilyen lassan vezetik be.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Burgatshow Avatar for vkleszken Avatar for tacs007 Avatar for Szifon Avatar for Chr1s Avatar for Bendy Avatar for totopad Avatar for Jadeye Avatar for 83miki83 Avatar for gunar