fbpx Skip to content

Még azt sem tudni, hogy mikor jelenik meg a macOS 11 Big Sur, bár ez valószínűleg végre kiderül november 10-én, de pár napja az Apple kiküldte a fejlesztőknek már a 11.0.1 első bétáját is.

Az új béta pedig felkészíti a rendszert több új, eddig még nem látott Mac támogatására. Nézzük is meg, hogy mikről árulkodott a legújabb verzió!

Twitteren HarckerTech tette közzé, hogy ezt a három új csomagfájlt (bundle-t) vette észre a rendszerben:

  • MacHardwareTypes-2020f.bundle
  • MacHardwareTypes-2020g.bundle
  • MacHardwareTypes-2020h.bundle

A macOS 11.0.1 3 különböző, bemutatásra váró Mac-et említ meg, amik 2020-ban fognak megjelenni. A 10. bétában csak az egyik volt benne.

A „MacHardwareTypes-2019f.bundle” és a „MacHardwareTypes-2020d.bundle” a 2019-es és 2020-as 16 colos MacBook Pro-ra utalnak, a „MacHardwareTypes-2020a.bundle” a 2020-as MacBook Air-re, a többi fájlok pedig a 2020-as iMac-re és 13 colos MacBook Pro-ra.

Sajnos a fájlokból ennél pontosabb információk nem derülnek ki, hiszen azok mérete nullás, de arra már pont elegek voltak, hogy előrevetítsék a novemberi eseményt, amire végül a fenti tweet után következő napon az Apple ki is küldte a meghívókat, és kitette az eseményt az Apple Events aloldalára.

Egyébként az Apple valószínűleg azért vár a végleges macOS Big Sur kiadásával, hogy az semmiképp se fedjen fel a hivatalos bejelentés előtt ennél több információt az új Mac-ekről, elvégre idén kerül bemutatásra az első Apple Silicon Mac, és Cupertinóban biztosan megtesznek szinte mindent, hogy ne lepleződjön le idő előtt egy titok se.

Te mire számítasz idei Mac-ektől?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok