Elérhető a watchOS 7.1 és a tvOS 14.2 Release Candidate verziója

Az iOS 14.2 és az iPadOS 14.2 Release Candidate verziója után három nappal az Apple november 2-án este elérhetővé tette a watchOS 7.1 és a tvOS 14.2 Release Candidate verzióját is.

A Release Candidate (RC) kiadása ebben az esetben is azt jelzi, hogy a watchOS 7.1 és a tvOS 14.2 megjelenése már igencsak a küszöbön van, illetve az Apple egyúttal most is külön kiemelte, hogy már az RC megjelölést használja a GM helyett.

watchOS 7.1 Release Candidate

A build verziószáma 18R589.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

tvOS 14.2 Release Candidate

A build verziószáma 18K57.

Egyelőre nem ismertek az újdonságok. Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a tvOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Kérdésem van!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 14-ről szóló eddigi cikkünket itt érheted el, az iPadOS 14-ről szólóakat itt, a watchOS 7-ről szólókat meg itt, a tvOS 14-ről készülteket itt, a macOS Big Sur kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!