fbpx Skip to content

Az Apple az Apple Watch Series 6 esetén már csak kábelt ad a dobozban, tehát nem kapunk hálózati töltőt sem, ahogy az iPhone 12-nél és iPhone 12 Pro-nál is kivette azt a dobozból a fülessel együtt.

Ezek a kábelek szinte kizárólag töltésre jók, a többi “funkciót”, mint például az esztétikus megjelenést, könnyű, gyors töltést, valamit éjszakai módot már meghagyja a cég külső gyártóknak. Ezzel egyébként nincs is semmi probléma, én is sokkal jobban szeretem a prémium Nomad Apple Watch Base Station-t, ha éjjeli töltésről van szó, az irodában pedig az egyik kedvenc kiegészítőm a fent is látható Hoco 3in1 iPhone + Apple Watch + AirPods Qi vezeték nélküli töltő.

Az iKiegészítők kínálatában számtalan Apple Watch dokkoló, töltő található meg, kezdjük is a Hoco-val, ha már szóba került. A cég már régóta a piacon van, és alapjában véve egészen jó termékcsaládot kapunk tőlük. A “legújabb” dokkolójuk lényegében egy mindenes! Képes iPhone-t, vagy más egyéb telefont, AirPods-ot, vagy éppen Apple Watch-ot tölteni egészen a Series 6-ig. Az iPhone esetén 7,5W-os töltésre is képes, tehát gyorsabban is tölthetjük a szeretett készülékünket. A három eszköz töltésére alkalmas dokkolót igazi svájci bicskának mondhatjuk, mivel legalább 3 Apple terméket képes gyorsan tölteni.

A Hoco nagy előnye még az ár/érték arány is, a 14.990Ft-os árával szerintünk verhetetlen ebben a szegmensben. Egyedüli hátránya talán az, hogy szükséges mellé egy legalább 12W-os hálózati adapter, amit sajnos nem adnak a dobozban. Így érdemes ezt az adaptert mellé vásárolni, úgy lesz teljes a szettünk.

Spigen S350 Night Stand Apple Watch állvány

Az éjjeli szekrényre a legjobb ár/érték aránnyal rendelkező állvány a Spigen terméke. A kicsi, gumiból készült dokkoló éjszakai állvány, mely az Apple Watch-ot úgy tartja, hogy éjjel az asztalt megkopogtatva az óra felébred és megmutatja az időt.

Páromnál a Spigen termékét használom az éjjeli szekrényemen, míg otthon a már említett Nomadot.

Baseus Planet 2 az 1-ben Apple Watch és iPhone dokkoló

A Baseus termékcsaládról már írtunk korábban itt a Szifon.com-on. Akkor is egy Apple Watch dokkolót tesztelt a kolléga, amit azóta is megelégedve használ. 2020-ban a cég bemutatott egy új generációs terméket, amit lényegében egy design váltás is követett.

A Baseus Planet egy robusztus dokkoló lett, ahogy a képen is látszik. Itt lényegében az iPhone-unkat tudjuk gyorsan, 7,5W-tal, illetve az Apple Watch-unkat tölteni. A cég nem ad beépített Apple Watch kábelt, ellenben kapunk hálózati adaptert és kábelt a dokkolóhoz. Csúszásmentes gátlóval rendelkező iPhone töltőrész könnyedén használható, és a dokkoló méretének köszönhetően kényelmesen rárakható a készülék, gyorsan megtaláljuk a töltőpontot. A Baseus Planet megvásárolható két színben, fehérben és feketében ide kattintva az iKiegészítők oldalán.

ESR 3in1 iPhone + Apple Watch + AirPods Qi vezeték nélküli töltő állvány

Az ESR márka egy egészen érdekes dokkolót tett le az asztalra. Mondhatni moduláris, mivel alapjában véve nem egyben van a 3 az 1-ben állvány, hanem kis mágnesekkel tapadnak egymáshoz a részek.

Ezzel tulajdonképpen az egyes részeket külön-külön is használhatjuk, plusz hordozhatóvá is válik a dokkolónk. Az ESR védelmi rendszere megvédi a csatlakoztatott eszközöket a túlmelegedéstől és a túlfeszültségtől, és folyamatosan alacsony hőmérsékletet tartja őket a töltés alatt. Ennek köszönhetően használata teljesen biztonságos még akkor is, ha az eszközöket több órán át a töltőn hagyjuk. Az ESR ide kattintva megvásárolható az iKiegészítőknél.

Az iKiegészítőknél kapható, összes Apple Watch dokkolót megtaláljátok erre a linkre kattintva.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok