fbpx Skip to content

Egyre többféle vezeték nélküli töltő kapható, valamelyik csak egy eszköz töltésére képes, van azonban olyan szabvány is, amellyel akár egyszerre több kütyüt is tölthetünk. Egy jó néhány töltőt már mi is teszteltünk.

A Baseus Smart 2in1 Qi töltővel akár az iPhone-unkat és az Apple Watch-unkat is “táplálhatjuk”.

Kezdjük a dizájnnal. A Baseus 2in1 töltője tipikusan minimalista megjelenést képvisel, maga az eszköz teljesen fehér, így akár az otthonunkban vagy az irodai asztalon is nagyon jól mutat. A tömege mindössze 125 gramm, a mérete pedig 164 x 93 x 13 mm, így akik egy viszonylag kis helyet igénylő Qi töltőre vágynak, azoknak a Baseus 2in1 Smart tökéletes választás lehet.

A dobozban a Qi töltőn kívül egy Lightning-USB-A végű kábelt kapunk, de természetesen az eredeti Lightning-kábelt is használhatjuk az eszközhöz.  Műanyagból készült, az alján gumitappancsok vannak a csúszásgátlás érdekében. Az elején találhatunk rajta egy indikátor LED-et is, amely visszajelzést ad nekünk arról, hogy a készülék éppen tölt. A jó hír az, hogy az Apple Watch számára is van beépített töltőelektronika és tekercs, így nem kell hozzá a Watch-hoz kapott töltőkábelt használnunk.

A töltő természetesen gyorsabb vezeték nélküli töltésre is képes (arról, hogy megéri-e ez, egy korábbi cikkünkben olvashattok, valamint ehhez erősebb hálózati adapterre is szükségünk lesz). A töltőrész felülete is úgy van kialakítva, hogy mind az iPhone, mind pedig az Apple Watch is stabilan feküdjön töltés közben, így a lecsúszástól nem kell tartanunk. Ráhelyezéskor, amennyiben áram alá helyeztük a kábellel, egyből veszi a töltést.

Én körülbelül egy hete használom, de nagyon meg vagyok elégedve, külön könnyebség az, hogy ha reggel felkelek, elég csak leemelnem az iPhone-t a töltőről és máris kényelmesen tudom használni, nem kell még a kábellel is bajlódnom. ? A másik pozitívum az, hogy tényleg kis helyet foglal és még díszíti is az éjjeli szekrényemet.

A Baseus 2in1 Qi töltőjét én elsősorban azoknak ajánlom, akik szeretik a letisztult dizájnt, és együtt kívánják tölteni az iPhone-t és az Apple Watch-ot, valamint egy kedvező árazású, de jó minőségű kiegészítőre vágynak. A töltő az összes Apple Watch-csal komtapibilis, iPhone-ok közül pedig értelemszerűen az iPhone 8 és 8 Plus, iPhone X, iPhone XS és XS Max, illetve iPhone XR modellekkel használható.

Megvásárolható az iKiegészítők-nél ide kattintva.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Kérdés, Apple watch helye mágneses a gyárihoz hasonlóan?

  2. Es mi van akkor ha nekem fem szij van az oramon? En nem tudom ugy ratenni ahogy a kepeken mutatjatok csak ugy ha leszedem rola a szijat es csak magat az orat teszem ra :slight_smile: Szoval engem nem gyozott meg :smiley:

  3. Vagy az ebay-en 6500-ért, és már meg is rendeltem!:slight_smile:

  4. Avatar for gunar gunar says:

    A két ünnep között kaptam meg szintén smart diszkontos a cuccom és azóta még nem is töltöttem mással egyik eszközömet sem (Xs és óra) teljesen jó és a led csak akkor világít ha a telót töltöm, az órára nem világít, ami jó is meg nem is. Az óra töltője mágneses mint a gyári, tehát teljesen jó. Írják hogy gyorstöltésre is alkalmas, csak kérdés milyen adapterrel, mert a samsung gyorstöltő adapterrel nem látom hogy gyorsabb lenne, pedig az tudja.

  5. Avatar for gunar gunar says:

    Na igen közvetlenül a forgalmazótól mindig olcsóbb, azonban számomra sokat elárul a cégről, hogy magyar oldalukon magyaroknak pont a leírás fordítására nem jutott energia és egy nagykernek gmail-es email cím is elég necces manapság, ezt csak úgy mellékesen amikor ránéztem az oldalra bökte a szemem. :grinning: Ahogyan az is, hogy ahol én vettem, ott valószinű, hogy szintén innen rendelik és nem fért bele az árrésbe hogy kiegészítsék egy adapterrel ami tudja a gyorstöltést is, akár szettben árulva kisebb árréssel a kettőt ha rendeli valaki és pedig az is csak 3e, inkább dupla áron tolták a képünkbe. De ez csak a hirtelen véleményem, csak sajnos ez a jellemző a hazai kereskedők nagyrészére.

  6. Avatar for Buci Buci says:

    Apple Watch 4-et tényleg nem lehet vele tölteni ?

  7. Avatar for losy losy says:

    Nincs a kompatibilis készülékek listáján.

  8. Igen, ugyanúgy mágneses, mint a gyári töltőkábel.

  9. Szomorú :smiley: Szerintem csak b@sztak frissíteni.

  10. Avatar for gunar gunar says:

    Ez jó, csak pár napja nem is megy az oldaluk a kiírás szerint karbantartást végeznek, na de ennyi ideig?
    Lehet csak ilyen lassan megy a leírások fordítása? :grinning:
    Mindegy akkor rendelek máshonnan, nekik nem fontos a pénz

  11. Amikor egyszerre tettem fel az órát ( ser3) és a telefont az órát töltés helyett meríteni kezdte. Külön - külön jó.
    És igen, ser4- et is tolti.
    Annyi figura van benne hogy a milánói Fem szíjam bezavart, ezt egy helyen ki kell csatolni és az óra tetejére rakva már nem akadályoz és tölti az órát
    Ha nem így teszek akkor lindul a töltést jelző állapot, de nem emelkednek a százalék számok , majd le is áll a töltés .
    Alin vettem a fenti linkrol .

  12. Szia,

    Nem tudom milyen 220-as adapterrel próbáltad, de nyilván 5W-os töltővel nem fog két készüléket tölteni egyszerre, minimum iPad töltőt ajánlanak hozzá az iKiegészítős srácok. Tehát próbáld meg erősebb fali adapterrel.


    Az ilyen és hasonló support miatt érdemes itthon vásárolni a dolgokat és nem alin. Mi dolgoztunk a cikkel, mi utána néztünk a dolgoknak, amennyiben kérdésed van MI válaszolunk, magyarul. Azzal, hogy itthon vásárolod meg, a Mi munkánkat támogatod.

    A fenti kérdést, egyébként Facebook-on is feltették már korábban és ott is válaszoltunk. Sajnos a külföldi linkelések miatt be kell majd vezetnem azt, hogy hozzászólásokat letiltom az ilyen PR anyagoknál. Ezzel azt is elvesztjük, hogy véleményt alkossatok a termékről. :frowning:


    @Maxximus a fenti nem neked szánt válasz, hanem összességében mindenkinek, aki külföldi linket linkel és onnan vásárolja meg, majd innen vár választ.

  13. Köszi a tippet( tényleg csak 5w ossal próbáltam ) és ígérem megfogadom legközelebb, igazad van. Igazságtalan árverseny ez így és garim sincs .
    Annyi mentsegem legyen hogy már regebben vettem, meg a cikk előtt.

  14. Köszi :slight_smile: Ne haragudj, csak ilyenkor bennem is felmegy a pumpa, hogy ugye mi dolgozunk a cikkel és teszteljük napokig, aztán meg nyilván az árverseny nyer.

  15. Teljesen jogos. Amit melozom én is ugyanezekkel szembesülök, szóval átérzem .
    Egyébként nem akarod szabályozni az ilyen belinkelos hozzászólásokat? Jogos lenne sztm, csodalkoztam is hogy lehet.
    Én pont azért írtam hogy alis mert lehet hogy amit vettem nem is igazi.

  16. Sziasztok,
    Úgy tűnik az iKiegészítők oldaláról eltűnt az Apple Watch 4 Kompatibilitás…
    Külföldi portálokon azt látom, hogy a watchOS 5.1.1 frissítés óta nem működik rendesen a töltő, AW S4 esetén. (igazából 3rd party töltőkre panaszkodnak a frissítés óta)
    Mik a tapasztalatok?
    köszi!

  17. Avatar for gunar gunar says:

    Mint feljebb is írtam a két ünnep között kaptam meg és azóta használom, igaz csak series1-el de hiba nélkül tölt mindent amim van. Ha rábeszéled a telekom-ot, hogy kezdjék már végre a series4 LTE-t árulni akkor kb a kezdés utáni napokban már írom is mi a tapasztalat azzal. :grin:

    UI: Amit furcsának tartok, hogy a baseus nagyker weboldala jó ideje karbantartás alatt van, hát engem ez elgondolkoztat, főleg mert olcsók voltak nagyon, igaz szaga volt ahogy feljebb leírtam a hiányosságait.

  18. nekem sajnos pont ez a tapasztalat amit írtál a cikket is megtaláltam, 1-2% -ot tölt az órán, a töltőt is kicseréltük pedig, a telefont gond nelkul tölti.

  19. Avatar for gunar gunar says:

    A fentebb linkelt baseus importőr teljesen kamu lehetett mert meg is szűnt azóta a lap működése érdekes módon!

  20. Avatar for gunar gunar says:

    Nem tudom hányan használják itt rajtam kívül ezt a típust, de az gondom, hogy az Xs rajta és amikor tölti világít a zöld led, csak néha hiába, mert nem tölti fel, nem hogy gyorsan, de baromi lassan, azaz 4-5 óra alatt pl 40%-ról csak 70%-ra mint ma reggelre is, vagy vmi más %-ra, de nem tölti fel teljesen. Az órát mindig teljesen tölti mellette. Nem tudom mire vélni ezt a problémát, a töltőé vagy a telóé, vagy a vezeték nélküli töltés vmi rejtelme? Csinálja mindezt teljesen random módon.

  21. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    és hány wattos hálózati adaptert használsz mellé? mert fentebb már részletesen ki volt vesézve ez a kérdés, hogy a sima, 5W nem elég neki két eszköz töltéséhez.

  22. Avatar for gunar gunar says:

    Nem ott a bibi, mert direkt megvettem hozzá a Baseus QI3-as gyorstöltő adapterét ami tud 3.6V-8V/3A és 12V/2A
    UI: régebben volt arról írás, hogy csak pár gyártónak engedélyezte az apple, hogy QU gyorstöltést csináljon, ez még azóta is így van, vagy már mehet minddel ami tudja?

  23. Avatar for gunar gunar says:

    Akkor hogy ne nyissak újabb témát erről.
    Tud-e valaki ehelyett a töltő helyett alternatívát ami működik is? Csak mert ráteszem a watch 4-et és jelzi hogy tölteni kezd, de nem teszi és ez rohadtul idegesítő. Azaz nem hogy nem tölt az ajánlott konfigban sem gyorsan, hanem a watch4-et sehogyan sem tölti az enyém, a sajátja simán feltolja fullra ez a kis sz@r meg nem, így most keresek vmi kipróbált (series4-gyel is) szintén legalább dual töltőt, az sem baj ha másik márka, mert nekem csalódást okozott, a telóval is figyelnem kell, hogy jól legyen rajta, mert kicsit odébb van, már azt is cseszik tölteni, de ugye az óra esetében ez nem lehet.

  24. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    de megfelelő teljesítményre képes hálózati adapterre dugtad rá?

  25. Avatar for gunar gunar says:

    Látod Te sem olvasol. :grinning:
    Pont az előző feletti posztomban neked válaszoltam erre a kérdésedre régebben. De igen a hozzá való elvben gyorstöltésre is való adapterrel használom és se nem tölt gyorsan, se nem tölt ha nem figyelek rá hogy pontosan tegyem rá a telót és ami végképp betette a kaput, hogy ugye a watch4-et pedig sehogyan sem tölti

  26. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    elolvastam. de egy hónapokkal ezelőtti hozzászólásod nem igazán mérvadó, bármi változhatott közben. az effektíve mindegy lehet, hogy a hálózati adapter maga mire lenne képes, ha egyszer annak a kimenetére egy újabb adaptert dugsz rá.

  27. Avatar for gunar gunar says:

    Sajnos azt használom még mindig, mert a series1-et töltötte, de teszteltem egy nagyáramú tablet töltővel is és a helyzet azonos. Ezért is keresek inkább egy másik típust, de a gugli sem dobott a baseuson kívül értelmes alternatívát abból van már 3-as is és vmi kínai dual, ami jól fest csak hát esetleg vki innen tud még mást ami nála bevált és még pofás is esetleg. Tudod ha már én nem vagyok szép, akkor legalább amiket használok legyenek azok :grinning:

  28. Avatar for gunar gunar says:

    ÓÓÓÓÓ!!!
    Hát már ki van írva hogy a watch 4 ezzel a töltővel nem kompatibilis, hogy vegye be az epöl v a baseus!
    De miért?
    Na most én sem olvastam, de régebben is szó volt már erről és igen valóban ezért nem tölti a w4-et mert nem alkalmas rá.

  29. Avatar for gunar gunar says:

    Csak okulásképpen hogy aki Qi töltőt akar venni és series4-et használ, hát nem feltétlenül jó hozzá amire azt írják sem. A fentiekből kiindulva a smartdiszkont-tól rendeltem egy töltőt (SMD X30 3 in 1 ) amire a leírásban azt jelezték, hogy series 1,2,3,4 és ma megjött és nem tölti, sem másik adapterekkel, sem másik kábellel, ergo sikeresen árulnak valamit ami nem kompatibilis a watch4-gyel. Most a válaszukat várom hogyan teszik ezt jóvá.
    Most kereshetek megint vmi mást.
    Esetleg vki nem használ olyan QI töltőt ami ténylegesen tölti is az órát is és a telót is egyidőben?

  30. Avatar for Czo Czo says:

    En itt azt nem ertem egyebkent, hogy ez hogyan lehetseges. En a Series 4 oramat a leges legelso Apple Watch (nevezzuk Series 0-nak) toltojevel toltom. Ez nekem teljesen fura.

  31. Avatar for gunar gunar says:

    Igen ez nekem is eszembe jutott és kipróbáltam, hogy a series1 töltője mit csinál a series4 alatt és tölti simán. Azaz mi a jó francért nem tölti a baseus ebben a cikkbeni tölője sem és ez sem amire még írták is hogy jó hozzá, mert ugye a fentire ugye az van hogy nem jó a W4-hez. A miértre nem tudom ki adhat választ? Talán a W4 tud esetleg gyorstöltést és az elődei pedig nem? A QI szabvány pedig ezek alapján pont minden csak nem szabvány.

  32. Avatar for Czo Czo says:

    Az ora nem QI-t hasznal!

  33. Avatar for gunar gunar says:

    Egyik sem? Akkor meg megint csak van vhol vmi buktató.

  34. Watch 5-öt kB 6 percig tölti utána megszakadt.

  35. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    az iKiegészítők oldalán ott van a termékleírásban, hogy az Apple Watch Series 4 és 5 modellekkel nem kompatibilis.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Czo Avatar for tistvan87 Avatar for san2000 Avatar for Holden72 Avatar for Agent_H Avatar for Buci Avatar for molnarp Avatar for Szifon Avatar for losy Avatar for davadka Avatar for Maxximus Avatar for stei Avatar for kigyosigergo Avatar for ildigyori Avatar for Jadeye Avatar for SzifonAdmin Avatar for gunar

Népszerű hozzászólások

  1. Kérdés, Apple watch helye mágneses a gyárihoz hasonlóan?

  2. Es mi van akkor ha nekem fem szij van az oramon? En nem tudom ugy ratenni ahogy a kepeken mutatjatok csak ugy ha leszedem rola a szijat es csak magat az orat teszem ra :slight_smile: Szoval engem nem gyozott meg :smiley:

  3. Vagy az ebay-en 6500-ért, és már meg is rendeltem!:slight_smile:

  4. Avatar for gunar gunar says:

    A két ünnep között kaptam meg szintén smart diszkontos a cuccom és azóta még nem is töltöttem mással egyik eszközömet sem (Xs és óra) teljesen jó és a led csak akkor világít ha a telót töltöm, az órára nem világít, ami jó is meg nem is. Az óra töltője mágneses mint a gyári, tehát teljesen jó. Írják hogy gyorstöltésre is alkalmas, csak kérdés milyen adapterrel, mert a samsung gyorstöltő adapterrel nem látom hogy gyorsabb lenne, pedig az tudja.

  5. Avatar for gunar gunar says:

    Na igen közvetlenül a forgalmazótól mindig olcsóbb, azonban számomra sokat elárul a cégről, hogy magyar oldalukon magyaroknak pont a leírás fordítására nem jutott energia és egy nagykernek gmail-es email cím is elég necces manapság, ezt csak úgy mellékesen amikor ránéztem az oldalra bökte a szemem. :grinning: Ahogyan az is, hogy ahol én vettem, ott valószinű, hogy szintén innen rendelik és nem fért bele az árrésbe hogy kiegészítsék egy adapterrel ami tudja a gyorstöltést is, akár szettben árulva kisebb árréssel a kettőt ha rendeli valaki és pedig az is csak 3e, inkább dupla áron tolták a képünkbe. De ez csak a hirtelen véleményem, csak sajnos ez a jellemző a hazai kereskedők nagyrészére.

  6. Avatar for Buci Buci says:

    Apple Watch 4-et tényleg nem lehet vele tölteni ?

  7. Avatar for losy losy says:

    Nincs a kompatibilis készülékek listáján.

  8. Igen, ugyanúgy mágneses, mint a gyári töltőkábel.

  9. Szomorú :smiley: Szerintem csak b@sztak frissíteni.

  10. Avatar for gunar gunar says:

    Ez jó, csak pár napja nem is megy az oldaluk a kiírás szerint karbantartást végeznek, na de ennyi ideig?
    Lehet csak ilyen lassan megy a leírások fordítása? :grinning:
    Mindegy akkor rendelek máshonnan, nekik nem fontos a pénz

  11. Amikor egyszerre tettem fel az órát ( ser3) és a telefont az órát töltés helyett meríteni kezdte. Külön - külön jó.
    És igen, ser4- et is tolti.
    Annyi figura van benne hogy a milánói Fem szíjam bezavart, ezt egy helyen ki kell csatolni és az óra tetejére rakva már nem akadályoz és tölti az órát
    Ha nem így teszek akkor lindul a töltést jelző állapot, de nem emelkednek a százalék számok , majd le is áll a töltés .
    Alin vettem a fenti linkrol .

  12. Szia,

    Nem tudom milyen 220-as adapterrel próbáltad, de nyilván 5W-os töltővel nem fog két készüléket tölteni egyszerre, minimum iPad töltőt ajánlanak hozzá az iKiegészítős srácok. Tehát próbáld meg erősebb fali adapterrel.


    Az ilyen és hasonló support miatt érdemes itthon vásárolni a dolgokat és nem alin. Mi dolgoztunk a cikkel, mi utána néztünk a dolgoknak, amennyiben kérdésed van MI válaszolunk, magyarul. Azzal, hogy itthon vásárolod meg, a Mi munkánkat támogatod.

    A fenti kérdést, egyébként Facebook-on is feltették már korábban és ott is válaszoltunk. Sajnos a külföldi linkelések miatt be kell majd vezetnem azt, hogy hozzászólásokat letiltom az ilyen PR anyagoknál. Ezzel azt is elvesztjük, hogy véleményt alkossatok a termékről. :frowning:


    @Maxximus a fenti nem neked szánt válasz, hanem összességében mindenkinek, aki külföldi linket linkel és onnan vásárolja meg, majd innen vár választ.

  13. Köszi a tippet( tényleg csak 5w ossal próbáltam ) és ígérem megfogadom legközelebb, igazad van. Igazságtalan árverseny ez így és garim sincs .
    Annyi mentsegem legyen hogy már regebben vettem, meg a cikk előtt.

  14. Köszi :slight_smile: Ne haragudj, csak ilyenkor bennem is felmegy a pumpa, hogy ugye mi dolgozunk a cikkel és teszteljük napokig, aztán meg nyilván az árverseny nyer.

  15. Teljesen jogos. Amit melozom én is ugyanezekkel szembesülök, szóval átérzem .
    Egyébként nem akarod szabályozni az ilyen belinkelos hozzászólásokat? Jogos lenne sztm, csodalkoztam is hogy lehet.
    Én pont azért írtam hogy alis mert lehet hogy amit vettem nem is igazi.

  16. Sziasztok,
    Úgy tűnik az iKiegészítők oldaláról eltűnt az Apple Watch 4 Kompatibilitás…
    Külföldi portálokon azt látom, hogy a watchOS 5.1.1 frissítés óta nem működik rendesen a töltő, AW S4 esetén. (igazából 3rd party töltőkre panaszkodnak a frissítés óta)
    Mik a tapasztalatok?
    köszi!

  17. Avatar for gunar gunar says:

    Mint feljebb is írtam a két ünnep között kaptam meg és azóta használom, igaz csak series1-el de hiba nélkül tölt mindent amim van. Ha rábeszéled a telekom-ot, hogy kezdjék már végre a series4 LTE-t árulni akkor kb a kezdés utáni napokban már írom is mi a tapasztalat azzal. :grin:

    UI: Amit furcsának tartok, hogy a baseus nagyker weboldala jó ideje karbantartás alatt van, hát engem ez elgondolkoztat, főleg mert olcsók voltak nagyon, igaz szaga volt ahogy feljebb leírtam a hiányosságait.

  18. nekem sajnos pont ez a tapasztalat amit írtál a cikket is megtaláltam, 1-2% -ot tölt az órán, a töltőt is kicseréltük pedig, a telefont gond nelkul tölti.

  19. Avatar for gunar gunar says:

    A fentebb linkelt baseus importőr teljesen kamu lehetett mert meg is szűnt azóta a lap működése érdekes módon!

  20. Avatar for gunar gunar says:

    Nem tudom hányan használják itt rajtam kívül ezt a típust, de az gondom, hogy az Xs rajta és amikor tölti világít a zöld led, csak néha hiába, mert nem tölti fel, nem hogy gyorsan, de baromi lassan, azaz 4-5 óra alatt pl 40%-ról csak 70%-ra mint ma reggelre is, vagy vmi más %-ra, de nem tölti fel teljesen. Az órát mindig teljesen tölti mellette. Nem tudom mire vélni ezt a problémát, a töltőé vagy a telóé, vagy a vezeték nélküli töltés vmi rejtelme? Csinálja mindezt teljesen random módon.

  21. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    és hány wattos hálózati adaptert használsz mellé? mert fentebb már részletesen ki volt vesézve ez a kérdés, hogy a sima, 5W nem elég neki két eszköz töltéséhez.

  22. Avatar for gunar gunar says:

    Nem ott a bibi, mert direkt megvettem hozzá a Baseus QI3-as gyorstöltő adapterét ami tud 3.6V-8V/3A és 12V/2A
    UI: régebben volt arról írás, hogy csak pár gyártónak engedélyezte az apple, hogy QU gyorstöltést csináljon, ez még azóta is így van, vagy már mehet minddel ami tudja?

  23. Avatar for gunar gunar says:

    Akkor hogy ne nyissak újabb témát erről.
    Tud-e valaki ehelyett a töltő helyett alternatívát ami működik is? Csak mert ráteszem a watch 4-et és jelzi hogy tölteni kezd, de nem teszi és ez rohadtul idegesítő. Azaz nem hogy nem tölt az ajánlott konfigban sem gyorsan, hanem a watch4-et sehogyan sem tölti az enyém, a sajátja simán feltolja fullra ez a kis sz@r meg nem, így most keresek vmi kipróbált (series4-gyel is) szintén legalább dual töltőt, az sem baj ha másik márka, mert nekem csalódást okozott, a telóval is figyelnem kell, hogy jól legyen rajta, mert kicsit odébb van, már azt is cseszik tölteni, de ugye az óra esetében ez nem lehet.

  24. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    de megfelelő teljesítményre képes hálózati adapterre dugtad rá?

  25. Avatar for gunar gunar says:

    Látod Te sem olvasol. :grinning:
    Pont az előző feletti posztomban neked válaszoltam erre a kérdésedre régebben. De igen a hozzá való elvben gyorstöltésre is való adapterrel használom és se nem tölt gyorsan, se nem tölt ha nem figyelek rá hogy pontosan tegyem rá a telót és ami végképp betette a kaput, hogy ugye a watch4-et pedig sehogyan sem tölti

  26. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    elolvastam. de egy hónapokkal ezelőtti hozzászólásod nem igazán mérvadó, bármi változhatott közben. az effektíve mindegy lehet, hogy a hálózati adapter maga mire lenne képes, ha egyszer annak a kimenetére egy újabb adaptert dugsz rá.

  27. Avatar for gunar gunar says:

    Sajnos azt használom még mindig, mert a series1-et töltötte, de teszteltem egy nagyáramú tablet töltővel is és a helyzet azonos. Ezért is keresek inkább egy másik típust, de a gugli sem dobott a baseuson kívül értelmes alternatívát abból van már 3-as is és vmi kínai dual, ami jól fest csak hát esetleg vki innen tud még mást ami nála bevált és még pofás is esetleg. Tudod ha már én nem vagyok szép, akkor legalább amiket használok legyenek azok :grinning:

  28. Avatar for gunar gunar says:

    ÓÓÓÓÓ!!!
    Hát már ki van írva hogy a watch 4 ezzel a töltővel nem kompatibilis, hogy vegye be az epöl v a baseus!
    De miért?
    Na most én sem olvastam, de régebben is szó volt már erről és igen valóban ezért nem tölti a w4-et mert nem alkalmas rá.

  29. Avatar for gunar gunar says:

    Csak okulásképpen hogy aki Qi töltőt akar venni és series4-et használ, hát nem feltétlenül jó hozzá amire azt írják sem. A fentiekből kiindulva a smartdiszkont-tól rendeltem egy töltőt (SMD X30 3 in 1 ) amire a leírásban azt jelezték, hogy series 1,2,3,4 és ma megjött és nem tölti, sem másik adapterekkel, sem másik kábellel, ergo sikeresen árulnak valamit ami nem kompatibilis a watch4-gyel. Most a válaszukat várom hogyan teszik ezt jóvá.
    Most kereshetek megint vmi mást.
    Esetleg vki nem használ olyan QI töltőt ami ténylegesen tölti is az órát is és a telót is egyidőben?

  30. Avatar for Czo Czo says:

    En itt azt nem ertem egyebkent, hogy ez hogyan lehetseges. En a Series 4 oramat a leges legelso Apple Watch (nevezzuk Series 0-nak) toltojevel toltom. Ez nekem teljesen fura.

  31. Avatar for gunar gunar says:

    Igen ez nekem is eszembe jutott és kipróbáltam, hogy a series1 töltője mit csinál a series4 alatt és tölti simán. Azaz mi a jó francért nem tölti a baseus ebben a cikkbeni tölője sem és ez sem amire még írták is hogy jó hozzá, mert ugye a fentire ugye az van hogy nem jó a W4-hez. A miértre nem tudom ki adhat választ? Talán a W4 tud esetleg gyorstöltést és az elődei pedig nem? A QI szabvány pedig ezek alapján pont minden csak nem szabvány.

  32. Avatar for Czo Czo says:

    Az ora nem QI-t hasznal!

  33. Avatar for gunar gunar says:

    Egyik sem? Akkor meg megint csak van vhol vmi buktató.

  34. Watch 5-öt kB 6 percig tölti utána megszakadt.

  35. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    az iKiegészítők oldalán ott van a termékleírásban, hogy az Apple Watch Series 4 és 5 modellekkel nem kompatibilis.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Czo Avatar for tistvan87 Avatar for san2000 Avatar for Holden72 Avatar for Agent_H Avatar for Buci Avatar for molnarp Avatar for Szifon Avatar for losy Avatar for davadka Avatar for Maxximus Avatar for stei Avatar for kigyosigergo Avatar for ildigyori Avatar for Jadeye Avatar for SzifonAdmin Avatar for gunar