fbpx Skip to content

Egyre többféle vezeték nélküli töltő kapható, valamelyik csak egy eszköz töltésére képes, van azonban olyan szabvány is, amellyel akár egyszerre több kütyüt is tölthetünk. Egy jó néhány töltőt már mi is teszteltünk.

A Baseus Smart 2in1 Qi töltővel akár az iPhone-unkat és az Apple Watch-unkat is “táplálhatjuk”.

Kezdjük a dizájnnal. A Baseus 2in1 töltője tipikusan minimalista megjelenést képvisel, maga az eszköz teljesen fehér, így akár az otthonunkban vagy az irodai asztalon is nagyon jól mutat. A tömege mindössze 125 gramm, a mérete pedig 164 x 93 x 13 mm, így akik egy viszonylag kis helyet igénylő Qi töltőre vágynak, azoknak a Baseus 2in1 Smart tökéletes választás lehet.

A dobozban a Qi töltőn kívül egy Lightning-USB-A végű kábelt kapunk, de természetesen az eredeti Lightning-kábelt is használhatjuk az eszközhöz.  Műanyagból készült, az alján gumitappancsok vannak a csúszásgátlás érdekében. Az elején találhatunk rajta egy indikátor LED-et is, amely visszajelzést ad nekünk arról, hogy a készülék éppen tölt. A jó hír az, hogy az Apple Watch számára is van beépített töltőelektronika és tekercs, így nem kell hozzá a Watch-hoz kapott töltőkábelt használnunk.

A töltő természetesen gyorsabb vezeték nélküli töltésre is képes (arról, hogy megéri-e ez, egy korábbi cikkünkben olvashattok, valamint ehhez erősebb hálózati adapterre is szükségünk lesz). A töltőrész felülete is úgy van kialakítva, hogy mind az iPhone, mind pedig az Apple Watch is stabilan feküdjön töltés közben, így a lecsúszástól nem kell tartanunk. Ráhelyezéskor, amennyiben áram alá helyeztük a kábellel, egyből veszi a töltést.

Én körülbelül egy hete használom, de nagyon meg vagyok elégedve, külön könnyebség az, hogy ha reggel felkelek, elég csak leemelnem az iPhone-t a töltőről és máris kényelmesen tudom használni, nem kell még a kábellel is bajlódnom. ? A másik pozitívum az, hogy tényleg kis helyet foglal és még díszíti is az éjjeli szekrényemet.

A Baseus 2in1 Qi töltőjét én elsősorban azoknak ajánlom, akik szeretik a letisztult dizájnt, és együtt kívánják tölteni az iPhone-t és az Apple Watch-ot, valamint egy kedvező árazású, de jó minőségű kiegészítőre vágynak. A töltő az összes Apple Watch-csal komtapibilis, iPhone-ok közül pedig értelemszerűen az iPhone 8 és 8 Plus, iPhone X, iPhone XS és XS Max, illetve iPhone XR modellekkel használható.

Megvásárolható az iKiegészítők-nél ide kattintva.

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.