Nyári leárazás 🔥 az iKiegészítőknél: minden kábel, töltőadapter, dokkoló! Csapj le rájuk!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mondhatni felesleges megemlíteni, hogy egy töltőkábel vagy adott esetben egy töltőadapter mennyire fogyóeszköz. Ez nyáron kifejezetten igaz, mivel hordozzuk magunkkal ezeket a kábeleket a külső akkumulátorokhoz, utazásokhoz.

Az iKiegészítők csapata most kedvezményesen adja az összes kábelét, töltőjét és dokkolóját, érdemes körbenézni náluk, mert így simán becsúszhat a kosárba egy Lightning-kábel 2500Ft alatt!

Természetesen a már ismert márkák termékei is kedvezménnyel vásárolhatóak meg, mint például a Spigen töltőadapterei, amikkel szinte lehetetlen mellé lőni. Én például a bringás kiegészítőjét használom évek óta, 100%-os elégedettséggel. Természetesen az Anker termékek is akciósak, érdemes körbenézni, rengeteg kábel és adapter vásárolható meg tőlük is!

(A 18W-os vagy nagyobb teljesítményre képes adapterek képesek gyorstöltésre is iPhone X vagy újabb készülék esetén!)

Jóformán minden kábel, töltő és dokkoló kedvezménnyel vásárolható meg egészen július 12-e vasárnapig, szóval érdemes sietni és lecsapni az ajánlatokra! ✅ Korábbi cikkeink, amiket érdemes elolvasni:

Az akció Apple termékekre nem vonatkozik.

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!