fbpx Skip to content

AirPods Pro tokokkal azért még nem lehet Dunát rekeszteni, de a nevesebb márkák termékei már elérhetővé váltak a piacon. Korábban már írtunk az AirPods 1 és AirPods 2 tokokról, most nézzük meg, hogy a Pro-hoz mit vásárolhatunk hazánkban.

AirPods Pro tokok az ikiegészítőktől

Ahogy az AirPods-ok, úgy az AirPods Pro-k is karcolódnak. Nyilván ahány ember, annyiféle használat, de az enyém például már nem éppen úgy néz ki, ahogy pár hónapja megvásároltam. Betudható annak, hogy én kulcsok mellett tartom, illetve zsebben is, tehát az elszíneződés mellett karcos is lett sajnos. Számomra a tok egyszerűen nem kérdés, ha tehettem volna, már vásárláskor veszek mellé tokot, de sajnos ezek csak később kerültek a piacra. Nézzük meg miből válogathatunk!

Az iKiegészítőknél elérhetővé váltak a Spigen AirPods Pro tokok, amik számomra a maximumot nyújtják, ha tokról van szó. Ezen kívül a Baseus és ESR márka AirPods Pro tokjai is raktáron vannak, tehát akár 10-15 termékből is választhatunk.

Spigen AirPods Pro Rugged Armor és Silicon Fit tok

Ahogy a képen is látszik mindkét termék karabinerrel érkezik. Én magam nem használom ezt a részét a toknak, de sokaknak jól jöhet táskára, esetleg otthon az ágy mellé felakasztva és így tovább… A tokok természetesen kompatibilisek a vezeték nélküli töltőkkel és alul a Lightning-kábelnek, valamint középen a LED-nek is hagytak helyet.

A Spigen a biztonságot célozta meg, a Rugged Armor tokja elnyűhetetlen és esés ellen 100%-os védelmet nyújt – lényegében ami az előnye, az a hátránya is, mert egy picit bumfordibb is lesz tőle az AirPods Pro, de szerintem ez még belefér és a design talán itt a legjobb, legalábbis nekem ez tetszett a legjobban a termékek közül. Vásárláshoz kattints ide.

A Silicon Fit tok nevéből adódóan egy szilikon tok, ami nem a legvékonyabb, cserébe ez is védi az AirPods Pro-t esések, karcok ellen. Ő is rendelkezik karabinerrel, tehát egy köztes megoldás lehet, ha olyan tokot keresünk, ami védelmet is nyújt és cserébe nem bumfordi. A Spigen Silicon Fit tok azért egy picit vastagabb az átlagnál, cserébe azért esés ellen is védhet.

Baseus és ESR AirPods Pro tokok

Amennyiben vékony szilikon tokot keresünk, az ESR lehet a legjobb választás. Az ESR egy egészen vékony szilikon AirPods Pro tokot dobott piacra, ami a Spigenekkel ellentétben karabiner nélküli. Fekete és fehér szín közül is választhatunk, használatuk kényelmes, és a karcok ellen is tökéletes védelmet nyújtanak. Az ESR rendelkezik rendelkezik speciális átlátszó AirPods Pro tokkal is (ami karabineres).

A Baseus szilikon tokja az ESR-hez hasonlóan vékony rétegű, karcok ellen védő tok, azonban több színben is elérhető. Mind az ESR, mind a Baseus a rendelkezik a tok alján egy védővel, ami a Lightning-portot védi a kosz ellen, így ha tényleg vezeték nélkül töltjük, akkor még a kosz sem mehet a a csatlakozóba. Alapjában véve ez is egy vékony szilikon tok, tehát az apróbb esések ellen véd. Ide kattintva megvásárolhatjuk őket.

(Nem csak férfiaknak, hanem nőknek is vannak szép AirPods tokok!)

Az iKiegészítők AirPods-os kínálatát ide kattintva találjuk meg, érdemes megnézni, mivel számos tok érhető el régebbi típushoz is, ebben a cikkben persze kifejezetten a Pro készülékhez nézegettük tokokat. Az AirPods-okat érdemes védeni, mivel sokszor elszíneződik és karcolódik is.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok