fbpx Skip to content

Azt hiszem nem én vagyok egyedül, akinek az AirPods tokja jóformán úgy néz ki, mintha “lehányták” volna. Amennyiben a zsebünkben hordjuk, szinte biztosra vehetjük, hogy külsőleg megfogja majd a farmerünk, táskában pedig össze-vissza mindenféle por jut majd be töltőtok belsejébe.

AirPods tokok Stylebolt

Az AirPods 2 tesztünknél már nem bíztam a véletlenre, kérdés nélkül vásároltam hozzá egy tokot, mert sajnos az Apple egyáltalán nem változtatott az AirPods külső borításán, ugyanúgy elszíneződhet, mint az első generációé. Mondhatni az AirPods-nak annyira kell külső tok, mint az iPhone üvegének az üvegfólia. ??‍♂️

Természetesen rengeteg tok közül választhatunk manapság, ami készülhet szilikonból, bőrből, illetve műanyagból is. A szilikon típusú tokok talán a legjobbak ár/érték arányban, abból is az Elago, illetve az SGP márkát tudjuk ajánlani. Ezeket úgymond nyúzhatjuk is, tehát a zsebünkben hordható vele az AirPods, illetve az esések ellen is védenek. A szilikonból készült tokok nem csak töltőtok aljára, hanem a tetejére is rámennek, így tényleg kényelmes a használhatóak.

Amennyiben szeretnék minőségibb terméket, akkor mindenképp bőr felé vegyük az irányt. Azok közül sok már olyan, hogy külön kell kinyitni a bőrtokot és utána az AirPods-ot, cserébe persze nagyon esztétikusan néznek ki.

Az AirPods töltőtokja sokszor belül is rengeteg koszt szed össze, főleg a mágneses kinyitható részek miatt. Az Elago márka erre is gondolt, így vásárolhatunk oda is egy apró védelmet.

Az összes AirPods tok alja kivágással rendelkezik, tehát Lightning kábellel továbbra is tölthetőek ezek, illetve természetesen a vezeték-nélküli töltőtok is működik, ezek nem annyira vastagok. Alapjában véve a későbbi eladás miatt is érdemes védenünk az AirPods-unkat, de sokszor az asztalra való letételtől, dobálástól is apró karcok jelenhetnek meg rajtuk.

A Stylebolt.hu-n rengeteg AirPods kiegészítőt megtaláltok, ha esetleg online nem tudtok választani, menjetek be nyugodtan a boltba és a kollégák segítenek nektek.

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.