fbpx Skip to content

Minden tavasszal sláger termékké válnak a bringás, és most már a rolleres kiegészítők. Ilyen például a bringára rakható iPhone tartó, vagy éppen a roller táska és így tovább… Idén az iKiegészítők nem kevés márkát, terméket szerezett be, érdemes mazsolázni köztük.

Sajnos nem mindenki teheti meg, hogy nem mozdul ki, munkába is kell járni, ezenkívül vásárolni és egyéb dolgokat elintézni is komoly kihívás lehet. Ezért sokan bringára vagy rollerre pattannak. Jócskán megnőtt a rollerek vásárlása is, ahogy megérkezett a 20 fok. Így érdemes körbenézni az iKiegészítők kínálatában, mind a bringás, mind a rolleres kiegészítők között. Nézzük meg a kiemelt termékeket.

Bringás kiegészítők

Manapság bringás iPhone, mobiltelefon tartókkal Dunát lehetne rekeszteni. Ezek közül van olyan, ami becsúsztatható, vagy egy erős gumival a készülék négy szélén rögzíthető változat, illetve a már korábbról ismert QuadLock, amihez egy külön tok, vagy a tokra ragasztott műanyag lap szükséges, hogy illeszkedjen a bringán lévő egységbe. Utóbbi egyébként a legbiztonságosabb megoldás.

Ahogy a fenti képen is látszik, a GearLock két részből áll. A bringás tartó alapja egy masszív műanyag, ami egy speciális csavarhúzóval fogatható fel a bringára, tehát nem lehet csak úgy ellopni. A másik része pedig egy tokból, vagy a már meglévő tokra, készülékre ragasztható adapterből áll. Ez a két elem a fogaskerekekhez hasonlóan összeillik, és lezár. A Spigen GearLockhoz nem kötelező megvásárolni a hozzá tartózó iPhone tokot, a dobozban kapunk egy, az iPhone-ra, vagy az aktuális tokunkra 3M ragasztócsíkkal rögzíthető adaptert is. Ettől függetlenül tokkal még biztonságosabban használhatjuk, én épp most vásároltam meg az iPhone 11 Pro-mhoz, mivel viszonylag drága, ha leesik a készülék. ? Az összes GearLock terméket ide kattintva megtaláljátok. Szerintem rendkívül jó áron vannak.

Az iKiegészítők külön kiemelték a Baseus bringás tartóját, ami teljesen univerzális, tehát nem csak iPhone-nal, hanem bármilyen más telefonnal is használható. Így lényegében ha többen használunk egy adott bringát, akár többféle telefonnal, ez a tartó lehet ideális a család számára. A termék könnyen és egyszerűen felszerelhető, nem szükséges hozzá csavarhúzó vagy egyéb szerszám sem. Ide kattintva kedvezményesen megvásárolható az iKiegészítők oldalán.

Rolleres kiegészítők

A cég kínálatában rengeteg rolleres kiegészítő is elérhető, egyesek akár univerzálisak is, tehát nem csak egy adott rollerhez, hanem több márkához, típusokhoz is jók. Ilyen például a Wildman kemény táska, melybe rengeteg minden elfér a roller elején. Én például ebben hordom a lakatot, illetve a töltőt is.

Az egyik legnépszerűbb roller a Xiaomi Mi M365 / M365 Pro. Lényegében ezeket vásárolják meg a fiatalok, mert jó ár/érték aránnyal rendelkeznek, és viszonylag olcsón lehet őket javítani. Rengeteg kiegészítő közül választhatunk hozzájuk, mint például tömör gumi, kulacstartó, gyerek fogantyú és így tovább… Érdemes körbenézni, mert sok-sok hasznos kiegészítőt vásárolhatunk.

Természetesen a fenti bringás tartók a rollerekkel is kompatibilisek, így könnyedén használhatjuk őket szeretett kétkerekűnkkel. Nézzetek körül!

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.