iKiegészítők: bringás és rolleres kiegészítők a tavaszra

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden tavasszal sláger termékké válnak a bringás, és most már a rolleres kiegészítők. Ilyen például a bringára rakható iPhone tartó, vagy éppen a roller táska és így tovább… Idén az iKiegészítők nem kevés márkát, terméket szerezett be, érdemes mazsolázni köztük.

Sajnos nem mindenki teheti meg, hogy nem mozdul ki, munkába is kell járni, ezenkívül vásárolni és egyéb dolgokat elintézni is komoly kihívás lehet. Ezért sokan bringára vagy rollerre pattannak. Jócskán megnőtt a rollerek vásárlása is, ahogy megérkezett a 20 fok. Így érdemes körbenézni az iKiegészítők kínálatában, mind a bringás, mind a rolleres kiegészítők között. Nézzük meg a kiemelt termékeket.

Bringás kiegészítők

Manapság bringás iPhone, mobiltelefon tartókkal Dunát lehetne rekeszteni. Ezek közül van olyan, ami becsúsztatható, vagy egy erős gumival a készülék négy szélén rögzíthető változat, illetve a már korábbról ismert QuadLock, amihez egy külön tok, vagy a tokra ragasztott műanyag lap szükséges, hogy illeszkedjen a bringán lévő egységbe. Utóbbi egyébként a legbiztonságosabb megoldás.

Ahogy a fenti képen is látszik, a GearLock két részből áll. A bringás tartó alapja egy masszív műanyag, ami egy speciális csavarhúzóval fogatható fel a bringára, tehát nem lehet csak úgy ellopni. A másik része pedig egy tokból, vagy a már meglévő tokra, készülékre ragasztható adapterből áll. Ez a két elem a fogaskerekekhez hasonlóan összeillik, és lezár. A Spigen GearLockhoz nem kötelező megvásárolni a hozzá tartózó iPhone tokot, a dobozban kapunk egy, az iPhone-ra, vagy az aktuális tokunkra 3M ragasztócsíkkal rögzíthető adaptert is. Ettől függetlenül tokkal még biztonságosabban használhatjuk, én épp most vásároltam meg az iPhone 11 Pro-mhoz, mivel viszonylag drága, ha leesik a készülék. 😭 Az összes GearLock terméket ide kattintva megtaláljátok. Szerintem rendkívül jó áron vannak.

Az iKiegészítők külön kiemelték a Baseus bringás tartóját, ami teljesen univerzális, tehát nem csak iPhone-nal, hanem bármilyen más telefonnal is használható. Így lényegében ha többen használunk egy adott bringát, akár többféle telefonnal, ez a tartó lehet ideális a család számára. A termék könnyen és egyszerűen felszerelhető, nem szükséges hozzá csavarhúzó vagy egyéb szerszám sem. Ide kattintva kedvezményesen megvásárolható az iKiegészítők oldalán.

Rolleres kiegészítők

A cég kínálatában rengeteg rolleres kiegészítő is elérhető, egyesek akár univerzálisak is, tehát nem csak egy adott rollerhez, hanem több márkához, típusokhoz is jók. Ilyen például a Wildman kemény táska, melybe rengeteg minden elfér a roller elején. Én például ebben hordom a lakatot, illetve a töltőt is.

Az egyik legnépszerűbb roller a Xiaomi Mi M365 / M365 Pro. Lényegében ezeket vásárolják meg a fiatalok, mert jó ár/érték aránnyal rendelkeznek, és viszonylag olcsón lehet őket javítani. Rengeteg kiegészítő közül választhatunk hozzájuk, mint például tömör gumi, kulacstartó, gyerek fogantyú és így tovább… Érdemes körbenézni, mert sok-sok hasznos kiegészítőt vásárolhatunk.

Természetesen a fenti bringás tartók a rollerekkel is kompatibilisek, így könnyedén használhatjuk őket szeretett kétkerekűnkkel. Nézzetek körül!

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Ha mazsolázol köztük, úgy esetleg összemazsolázod a vágyott kütyüket. Ragadni fog még a biciklid is. Közülük mazsolázni egy fokkal izgalmasabb.

 2. totopad says:

  én meg azt mondom, hogy most hagyd a brimgát a francba és #maradjotthon, ne terjeszd a virust!

 3. Jadeye says:

  gondolj azokra, akik nem tehetik meg, hogy otthon maradjanak, mert mondjuk elmennél bevásárolni, és nem lenne eladó, vagy nem lenne kenyér, mert a pék otthon maradt.

 4. totopad says:

  kétségtelen, de akkor se tartom helyes döntésnek jelen helyzetben a szabadtéri mozgás promózását bármilyen formában, főleg, amikor tudjuk, hogy a sportolási tevékenység közben 4m távolságot kellene tartani.

  Részemről home office van, már 1 hónapja és nooffense, de mellette amatör pék is lettem, igy van kenyerem :slight_smile:

 5. Gondolom nem zárkozol be a 4 fal közé örökre. Mivel egyszer vége lesz ennek, sőt nagyon sok országban a kiszállási terveket mutatják már be, az elkövetkező 2 hétben elkezdődik mindenhol lassan a visszatérés a normális élet vitelhez, így igenis megveheted a kiegészitödet a biciklidhez vagy rolleredhez, hogy amikor újból munkába állsz mondjuk ne a tömegközlekedést kelljen használnod hanem mehetsz ezekkel a munkába. Ja és amúgy honnan tudod, hogy 4 m kell sportolásnál? Mert ahol én élek ott azt mondják, hogy nyugodtan kimehetsz sportolni mert az esélye egyenlő a nullával, hogy valakinek pont belefújod a levegőt a szájába mikor elmész mellette. Na de ez lényegtelen is mindenki mást mond…

 6. totopad says:

  Rosszul gondolod, 1 hónapja heti 1 bevásárlás céljából hagyjuk csak el a lakást sajnos. Én sem örülök neki, de nem terjesztem ezt a szrt.

 7. Jadeye says:

  mint láthatod, a cikk eleve csak azokat említi, akiknek munkába is kell járni, ezenkívül vásárolni és egyéb dolgokat elintézni is komoly kihívás lehet. ebben az esetben pedig a tömegközlekedés helyett érdemesebb bringával vagy bármi mással közlekedni.

  a cikkben nem esik szó azokról, akik otthon tudnak maradni, a cikk nem javasol semmi olyat, hogy ők is kimozduljanak otthonról, sem a szabadtéri mozgást promótálja.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!