Új nyári Apple Watch szíjakat és iPhone tokokat adott ki az Apple

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lenvászonkék, hullámtajtékszínű, C-vitamin-színű és sziklaszürke sportszíjakat adott ki az Apple ma este.

Az iPhone szilikontokok is frissültek hasonló színekkel, de ott kimaradt a sziklaszürke opció. Az új kollekcióval a cég a hagyományoknak megfelelően felkészül a nyárra.

A sportszíjak továbbra is 17 990 forintba kerülnek mind a 40, mind pedig a 44 mm-es modell esetén és az iPhone tokok árazása is megegyezik: az iPhone 11, 11 Pro és 11 Pro Max szilikontokok is mind 15 990 forintot kóstálnak.

Korábban kiszivárgott egy újfajta Apple Watch bőrszíj, de az most nem jelent meg, csak a szilikon sportszíjakhoz nyúltak.

Előző hónapban is bővült az Apple Watch sportszíjak palettája, akkor az Apple a Pride Edition és Pride Edition Nike sportszíjakat adta ki.

Igazából az elmúlt években már megszokhattuk, hogy minden új évszak kezdetén az Apple frissíti az Apple Watch sportszíjakat és az iPhone szilikon tokokat, így ez a kollekcióbővítés sem meglepő.

Neked hogy tetszenek az új szilikon kiegészítők?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Ezt csak én érzem gyenge felhozatalnak? :slight_smile:

  2. expa says:

    Ezek csak apró frissítések, szépek…

  3. baggins says:

    Nagyon gagyinak érzem.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!