fbpx Skip to content

Az Apple Watch az Apple legszemélyesebb kütyüje, ami az egyedi számlapok és óraszíjak érdeme.

Most úgy néz ki, hogy az Apple gyári bőrszíjai fognak megváltozni egy sportosabb, jobban vízálló és praktikusabb kialakítással.

Ha esetleg nem emlékeznél, hogy jelenleg hogy néz ki az Apple bőrszíja, akkor nem vagy egyedül, nekem is ellenőriznem kellett:

Ehhez képest most vietnámi forrásból, a Tinhte.vn oldaltól érkezett egy videó és pár fotó, amik segíthetnek elképzelni, hogy milyen irányba változna a szíj:

Jelenleg a bőrszíj egyik felén van egy lyuk, amin át kell bújtatni a másikat, ezt azonban az Apple egy egyszerűbb, pusztán csak mágneses kialakításra cserélné.

Változás lenne még a szíj általános kialakítása, hogy az jobban vízálló legyen annak ellenére is, hogy bőr, illetve hogy fiatalosabb is legyen. Ezzel az Apple valószínűleg azok számára tenné kívánatosabbá a bőrszíjat, akiknek eddig inkább a sportszíjak és sportpántok tetszettek.

A szíjak oldalán egy színátmenetes csík lenne, ahogy azt az Apple több szíjával is elkezdte az elmúlt 1-2 évben.

Ez a kiszivárgott design nem mindenkinek jön be. Redditen is a legtöbb szavazatot kapó hozzászólás a nemtetszését fejezi ki, Gizmodo-n pedig megjelent egy Apple-nek címzett nyílt levél a ronda szíjakról.

A 9to5Mac egy forrása azt tippeli, hogy ezek a szíjak következő hónapban érkeznek, így nem kizárt, hogy az Apple a WWDC-re tartogatja őket.

Idén a WWDC egy teljesen új élmény lesz, mert az Apple a koronavírus miatt online konferenciát tervez: WWDC20 június 22-től – de csak online: iOS 14, iPadOS 14, watchOS 7, tvOS 14, macOS 10.16.

Neked hogy tetszene, ha így nézne ki az új bőrszíj?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Hát nagyot nem lendítettek. A régit használom. Szeretem.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for White64GB Avatar for Szifon

Népszerű hozzászólások

  1. Hát nagyot nem lendítettek. A régit használom. Szeretem.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for White64GB Avatar for Szifon