Megérkeztek a 2020-as Pride számlapok és szíjak

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Múlt héten az Apple kiadta a fejlesztőknek és tesztelőknek a watchOS 6.2.5 ötödik béta változatát, amely egy rakás új, szivárvány témájú számlapot hoz magával, most pedig már meg is jelent a hivatalos verziója.

Az Apple az Apple Watch-on keresztül már jó ideje támogatja a Pride-ot. 2016-ban szivárványos óraszíjat készítettek, 2018 óta pedig minden évben adnak ki új számlapokat és szíjakat is. Nézzük meg az idei számlapokat és szíjakat!

2018-ban és 2019-ben is volt már csíkos számlap és az idei egy új csavart tesz a szivárványra:

   

A 2018-as modell szövetszíjjal érkezett, a 2019-es pedig sportpánttal. A 2020-ban pedig nem csak a sima fluoroelasztomer szíjból, de még a Nike lyukacsos változatából is bekerült a kínálatba a szivárványos:

A borítóképen látszik az is, hogy a csíkok helyett az órához igazodó, lekerekített sarkú téglalapos variáns is választható, valamint a színátmenetes számlapból is van már szivárványos.

A színátmenetes számlapon az új opció a szivárvány névre hallgat és nem a Pride elnevezést kapja, de mivel most került a frissítésbe, valószínűleg köze van az Apple Pride támogatásához.

Az Apple emellett a részben római számos Kalifornia és nagy számos számlapjait is szivárvány színbe öltöztette:

Idén az Apple minden eddiginél több szivárványos számlapot készített, így egyre többen találhatnak mindennapjaikhoz passzolót. A 2019-esek közül az analóg változatot használtam, amely a számlapokra helyezhető komplikációk tekintetében továbbra is veretlen:

Maga a szivárvány pedig sosem állt távol a cégtől, az Apple logója ugyanis 21 éven át, 1977-től egészen 1998-ig szintén csupa szín volt:

Neked melyik új számlap vagy szíj tetszik a legjobban?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. Gondoltam szólok, hogy a szivárvány ebben az esetben nem a meleg Pride jelképe, hanem a koronavírus miatt kialakult helyzetben is dolgozó emberek tiszteletére és támogatására kialakult nemzetközi jelkép. Ezért is van több szivárvány színű háttérkép van. Google: “rainbow nhs house”

 2. Sziasztok !Nálam mi nem működik vajon,nem lettek új számlapok.

 3. Megrendeltem a Nike színes sportpántot, nagyon cool :slight_smile: Viszont az órán még nem jelentk meg az új watchface-ek. Ez csak bétában van egyelőre?

 4. nekem sincs új Prideos. Azt hiszem a Nike ból viszont ilyen cián színű ami az új. Watch 5 nike+

 5. toto63 says:

  Nekm sincsenek új szivárvány számlapok 5-ös széria

 6. Mert elöször a telefonon hozzá kell adni. Watch- Számlap- ott megtalálod majd hozzáadás.

 7. toto63 says:

  köszi a segítséget megjött

 8. En hozzaadtam a szamlapot, viszont nem lett az oran szivarvanyszinu!

 9. Ha hozzáadod akkor ott kell lennie, próbáltad a Watchon oldalra legyezni a számlapokat?

 10. Az ok de a telefonon nem találom az újakat-

 11. A Watch alkalmazásban mész a számlapokra? Le van töltve a legfrissebb szoftver a Watch-ra? Akkor ott kell lennie.

 12. Czo says:

  Milyen telefonod, azon milyen verzio fut? Valamint, milyen orad van, es azon milyen rendszer fut?

 13. Ha valakit érdekel a telefont is frissteni kellett ,így most működik-

 14. Elméletiekben az órára 2 nappal hamarabb kijött a szoftver így az nem kéne, hogy közre játszon.

 15. Csak a 13.5-re frissített telefonnal együtt jelentek meg a rainbow színlehetőségek, a Watch-on csak egyfajta Pride-os face-t lehetett beállítani addig.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!