fbpx Skip to content

Múlt héten az Apple kiadta a fejlesztőknek és tesztelőknek a watchOS 6.2.5 ötödik béta változatát, amely egy rakás új, szivárvány témájú számlapot hoz magával, most pedig már meg is jelent a hivatalos verziója.

Az Apple az Apple Watch-on keresztül már jó ideje támogatja a Pride-ot. 2016-ban szivárványos óraszíjat készítettek, 2018 óta pedig minden évben adnak ki új számlapokat és szíjakat is. Nézzük meg az idei számlapokat és szíjakat!

2018-ban és 2019-ben is volt már csíkos számlap és az idei egy új csavart tesz a szivárványra:

   

A 2018-as modell szövetszíjjal érkezett, a 2019-es pedig sportpánttal. A 2020-ban pedig nem csak a sima fluoroelasztomer szíjból, de még a Nike lyukacsos változatából is bekerült a kínálatba a szivárványos:

A borítóképen látszik az is, hogy a csíkok helyett az órához igazodó, lekerekített sarkú téglalapos variáns is választható, valamint a színátmenetes számlapból is van már szivárványos.

A színátmenetes számlapon az új opció a szivárvány névre hallgat és nem a Pride elnevezést kapja, de mivel most került a frissítésbe, valószínűleg köze van az Apple Pride támogatásához.

Az Apple emellett a részben római számos Kalifornia és nagy számos számlapjait is szivárvány színbe öltöztette:

Idén az Apple minden eddiginél több szivárványos számlapot készített, így egyre többen találhatnak mindennapjaikhoz passzolót. A 2019-esek közül az analóg változatot használtam, amely a számlapokra helyezhető komplikációk tekintetében továbbra is veretlen:

Maga a szivárvány pedig sosem állt távol a cégtől, az Apple logója ugyanis 21 éven át, 1977-től egészen 1998-ig szintén csupa szín volt:

Neked melyik új számlap vagy szíj tetszik a legjobban?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.