Ismét használhatatlan a Facebook Messenger app az Apple Watch-on

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amikor az Apple Watch megjelent, több fejlesztő is fontosnak tartotta, hogy kiadja rá az alkalmazását – de nem sokan találták meg azt, hogy mit is kellene nyújtania egy appnak az órán. Persze vannak kivételek, mint például a Holabusz, ami szerintünk jól eltalálta ezt, viszont az appok többsége nem tud mit kezdeni az új felülettel, így a fejlesztőik el is kaszálták az órás alkalmazásaikat.

Jelentkezz be a párosított iPhone-ról.

Aztán ott vannak a leginkább talán csak presztízsből elkészített, de utána igazából elhanyagolt appok, amelyek működése leginkább csak kívánnivalókat hagy maga után, és csalódást okoz a használatuk. Ilyen például a Facebook Messenger is, amivel kapcsolatban ismét több megkeresést kaptunk az utóbbi napokban, de sajnos nincs rá jelenleg megoldás.

A Messenger kapcsán a legújabb hiba most az, hogy az elindítása után az alkalmazás csak annyit ír ki, hogy “Jelentkezz be a párosított iPhone-ról.”, és hiába teszünk így, semmi nem történik, így igazából használhatatlan az órán:

A jelek szerint sajnos ez a hiba sem áthidalható: hiába telepítjük újra az appot, mert még ha rövid ideig esetleg működik is, utána újból előjön a fenti hiba, és az Apple Watch app ugyanúgy használhatatlan marad.

Ez tehát ismét a Facebook sara, meg kell várni, amíg újabb frissítést adnak ki a Messengerhez.

A hibát tehát jelen esetben is érdemes jelezni a Facebook felé, csak hogy érezzék a törődést, de ahogyan azt már velük kapcsolatban megszokhattuk, egyhamar nemhogy a hiba javítására, de még válaszra sem nagyon számíthatunk (már ha egyáltalán válaszolnak).

Ez egyébként nem az első eset, hogy probléma van a Facebook Messenger órás alkalmazásával, korábban is már folyamatosan tapasztalhatók voltak problémák vele.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Nekem az a lényeg, hogy az értesítés megjöjjön és el tudjam dönteni, hogy van-e annyira fontos, hogy elővegyem a telefont. Amúgy sem bohóckodnék az órán a válaszolással…

  2. ÉLJEN! az insta is egy ideig ment, aztán kuka (legalább törölték), bár nélam a Távirányító (Remote) haldoklik Cataloina óta… ZSUPER!

  3. Czo says:

    Erre a gyari taviranyito alkalmazasra gondolsz? Itt egy arva szoval nincs irva olyan, hogy mennie kellene a Catalinaban levo Music appal is.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!