fbpx Skip to content

A Halide alkalmazás fejlesztői azonnal lecsapnak az Apple új kameráira, legutóbb az iPad Pro kapcsán nyilatkoztak, most pedig az új iPhone SE-re vetették rá magukat.

A gyári Kamera alkalmazás csak arcok esetén aktiválja a portrémódot fotózáskor, de a Halide fejlesztőinek sikerült megoldania, hogy más témák esetén is menjen.

Még e hónapban tudhattuk meg a Halide fejlesztőitől, hogy az új iPad Pro jelentősen rosszabb kamerákat kapott, mint az iPhone 11 Pro és a LiDAR szkenner működésébe is betekintést engedtek. Most pedig az új iPhone SE sem menekült előlük.

2018-ban az iPhone XR volt hasonló cipőben, mint most az új iPhone SE, hogy a hátlapi kamerája csak arcokról volt képes portrémódú képeket készíteni, és a Halide fejlesztői akkor is ki tudták terjeszteni a hardver képességeit a szoftverükkel. Így egyáltalán nem meglepő, hogy most az új iPhone SE-vel is sikerült ez nekik.

Ez még nem minden, a hétre azt ígérik a fejlesztők, hogy az új iPhone SE kameráit alaposan felmérik és összehasonlítják az iPhone 8-cal.

Korábban már mi is teszteltük a Halide alkalmazást, akkori összefoglalónkat itt olvashatod: Halide – a tökéletes manuális fényképező alkalmazás iPhone-ra.

Ha érdekel az app, innen letöltheted:

[appstore id=”885697368″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. Avatar for vjan vjan says:

  Ezt próbálta is valaki, vagy csak leírta? Mert az SE-n egyáltalán nem jelenik meg a portré gomb. Gyakorlatilag az alap kamera alkalmazás működik portré módban, a Halide viszont nem. Egyáltalán nem éri meg emiatt megvenni. Nagy átverés. Hiába írtak oda a legújabb frissítéséhez, hogy támogatja az SE-t, ez nem igaz.!
  Az AppStore képén megjelenik a portré gomb ha megnyomjuk a DEPTH gombot.


  A valóságban pedig dehogy.

  Akkor mivel is támogatja az SE-t? Semmivel. Az Apple saját alkalmazása ingyen jobb, mert van portré mód.
 2. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  és ha nem üres képpel próbálod? tehát ha van rajta valami téma is az üres háttér előtt? elvégre gépi tanulást használ, egy üres képen meg nincs mit felismerjen.

 3. Avatar for vjan vjan says:

  A gomb akkor sem jelenik meg. Az Apple eredeti appja esetén is üres a kép, mégis ott a portré mód beállítási lehetőség.
  Egyébként próbáltam úgy is, hogy arc volt a képen, akkor sem volt gomb, és gomb híján portré mód sem. A képet személyiségi okokból nem raktam fel.

 4. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  na várj, azon a képen, amit feltettél, azt írja, ha megnézed, hogy:

  Only on iPhone 7 Plus, 8 Plus and iPhone X

  tehát ez a kép biztosan nem az új SE-vel is működő megoldásról szól, hanem az egyébként is legalább dupla kamerás modelleket említi. nálam az App Store ezt a képet már nem is mutatja az app esetén. tehát ez biztosan nem így néz ki az új SE-n.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for Jadeye Avatar for vjan