fbpx Skip to content

Az Apple este 7-kor kiadta az iPadOS 13.4.1-et, ami a frissítés részletei alapján gyakorlatilag három hibát javít.

Az egyik miatt az iPadOS 13.4 rendszert futtató eszközök nem tudtak részt venni az iOS 9.3.6 vagy korábbi rendszert futtató, illetve az OS X El Capitan 10.11.6 vagy korábbi rendszert futtató eszközökkel folytatott FaceTime-hívásokban; a másik miatt előfordulhatott, hogy a zseblámpa nem kapcsolt be egyes iPadeken; a harmadik esetén pedig sikertelen volt a Bluetooth gyorsműveletek menüből való kiválasztása a Főképernyőn.

Nem érdekelnek az újdonságok, csak telepíteni szeretnéd? Kattints ide, hogy átugord őket: Hogyan telepíthető?

iPadOS 13.4.1 újdonságok

A hivatalos információkban az Apple a következőket írja:

Az iPadOS 13.4.1 hibajavításokat tartalmaz az iPadjéhez.

  • Kijavít egy hibát, amely miatt az iPadOS 13.4 rendszert futtató eszközök nem tudtak részt venni az iOS 9.3.6 vagy korábbi rendszert futtató, illetve az OS X El Capitan 10.11.6 vagy korábbi rendszert futtató eszközökkel folytatott FaceTime-hívásokban
  • Megold egy problémát az 12,9 hüvelykes (4. generációs) iPad Prón és a 11 hüvelykes (2. generációs) iPad Prón, amely előfordult, hogy a zseblámpa nem kapcsolt be, miután a felhasználó a Zseblámpa gombra koppintott a Vezérlőközpontban vagy a zárolási képernyőn
  • Megold egy hibát a Beállítások alkalmazásban, amely miatt sikertelen volt a Bluetooth gyorsműveletek menüből való kiválasztása a Főképernyőn

Letöltés, telepítés

A frissítés a legegyszerűbben a Beállítások, Általános, Szoftverfrissítés menüpontba lépve telepíthető, de természetesen használhatjuk az iTunes-t is. Bármelyik módszert is választjuk, a folyamat végeredménye ugyanaz lesz. Erről itt írtunk részletesen: Gyakori kérdések: hogyan működik az OTA frissítés?

Az iPadOS 13.4.1 buildje 17E262.

Ha valaki szeretné lementeni a 13.4.1 IPSW fájlját, az nyissa meg az alábbi cikkünket, amiből mindig a legfrissebb, az Apple által épp aláírt iOS-verzió IPSW-fájlja tölthető le: Gyakori kérdések: melyik iOS-verziót írja még alá az Apple?

Downgrade?

Gyakorlatilag bármely esetben kizárólag csak az arra a készülékre hivatalosan elérhető legfrissebb verzió tehető fel – illetve az, amit az Apple épp aláír, mert itt lehetnek átfedések, főleg egy új verzió megjelenése utáni napokban, ameddig még az előző verziót is aláírják: Gyakori kérdések: az aktuális iOS-verziónál régebbi firmware visszaállítása.

Ha a készüléken aktuálisan meglévő verziót szeretnénk kitakarítani: Gyakori kérdések: aktuális iOS-verzió újratelepítése, frissítés nélkül.

Kérdésem van!

Ha kérdésed merül fel, érdemes elsőként a Gyakran Ismételt Kérdések cikkünket végiglapozni: Gyakran Ismételt Kérdések.

Ha a frissítéskor hibával találkozol, akkor pedig ezt a cikkünket érdemes megnézni: Leggyakoribb iTunes hibaüzenetek.

Linkgyűjtemény

Az iPadOS 13-ról szóló összes cikkünk megtalálható az iPadOS címke alatt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok