fbpx Skip to content

Mostantól a Raiffeisen Bank magyarországi ügyfelei is használhatják az Apple Pay-t, ha regisztrálják a Mastercard bankkártyájukat az Apple készülékükön a Wallet appban.

Az Apple Pay-nek köszönhetően a regisztrációt követően pedig a fizikai kártyát így már nem is kell magunkkal hordani, ami még a biztonságosságot is tovább növeli.

Magát a kártyát a megszokott módon, a Wallet appon belül tudjuk hozzáadni a + gombra nyomva, de ha esetleg az nem lenne ott nekünk, akkor első körben indítsuk újra a készüléket, majd pedig ha az sem segít, akkor állítsuk át ideiglenesen a régiónkat US-re vagy UK-re!

“A Raiffeisen Bank és Ügyfelei számára az Apple Pay bevezetése fontos mérföldkő, hiszen folyamatosan arra törekszünk, hogy mindig teljes körű, megbízható szolgáltatásokat kínáljunk Ügyfeleinknek, és folyamatosan fejlesszük a bank digitális megoldásait. Az Apple Pay pedig a digitális megoldások világában az egyik legnépszerűbb fizetési mód. Bízunk benne, hogy valamennyi érintett Ügyfelünk örömmel teszi majd mindennapjai részévé az Apple Pay-t, immár a Raiffeisen színeiben is”mondta Ralf Cymanek, a bank vezérigazgató-helyettese.

Bővebben tehát olvassátok el az Apple Pay-es cikkünket, ahol a hozzászólások alatt is találtok még információkat, vagy feltehetitek a kérdéseiteket is!

Ha pedig egyéb bankokról lenne szó, akkor ezt a cikkünket ajánljuk: Gyakori kérdések: mikor lesz Apple Pay a Budapest Bank, CIB, Erste, Gránit, K&H, MKB, Raiffeisen, UniCredit és más bankok esetén?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!