fbpx Skip to content

Múlt héten vált elérhetővé a macOS 10.15.4 második bétája, melyben az Apple elhelyezett egy igazán hasznos újdonságot a Zene alkalmazás számára.

iOS-en a Zene alkalmazás az iOS 13 óta képes úgy megjeleníteni bizonyos számok esetén dalszöveget, hogy az együtt mozog a dallal, macOS-en azonban eddig csak a klasszikus megjelenésre volt lehetőség. Ezen fog változtatni az új frissítés.

Ezen a Twitterre feltöltött videón meg is nézheted, hogy hogyan fog kinézni az új dalszöveg oldalsáv a Zene alkalmazásban:

Természetesen a funkció működéséhez aktív Apple Music előfizetés kell, ahogy iOS-en is, így ez valószínűleg nem lesz meglepő azoknak, akik ott használják.

Ha lehet hinni a pletykáknak, a macOS Catalina 10.15.4-es frissítése durván egy hónap múlva meg fog jelenni, de az is elképzelhető, hogy előtte még lesz egy Apple esemény: Március 31-én érkezhet az iPhone 9 / SE 2 és egy új iPad Pro.

Személy szerint örülök, hogy az Apple-nél prioritás az, hogy platformjai közt minél több funkció megosztott legyen, hiszen a legjobban az zavarja össze az átlagfelhasználót, ha valamit meg tud csinálni az iPhone-ján, de a Mac-jén nem, pedig olyasmiről van szó, amire a Mac is képes lehetne.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Apple TV 4K-n is ilyen . :slight_smile:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for vkleszken Avatar for Szifon

Népszerű hozzászólások

  1. Apple TV 4K-n is ilyen . :slight_smile:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for vkleszken Avatar for Szifon