fbpx Skip to content

Ming-Chi Kuo, a TF International Securities elemzője ismét nyilatkozott, ezúttal az Apple Tile-szerű, UWB technológiát használó kütyüjéről.

Kuo szerint a kütyü gyártását az Apple valamikor 2020 második vagy harmadik negyedévében fogja nagyobb mennyiségben berendelni.

Ha minden igaz és lehet Kuo-nak hinni, akkor a legnagyobbrészt a Sanghajban található Universal Scientific Industrial fogja gyártani a valószínűleg AirTag névre keresztelt nyomkövető lelkét adó chipet az Apple számára. Jóslata alapján az USI a chip-ek 60%-áért fog felelni.

Persze az, hogy a tömeggyártás valamikor a második vagy harmadik negyedévben indul be, nem jelenti azt, hogy akkor meg is tudjuk majd venni. Joe Rossignol összegyűjtötte, hogy az elmúlt években az Apple mennyivel előbb mutatta be az első generációs új termékeit:

Ahogy látható, az iPhone-ra 5 hónapot, az iPadre 3 hónapot, az Apple Watch-ra és a HomePodra pedig 7 hónapot kellett várnunk.

Az Apple ezekkel a korai bemutatókkal a kiszivárgásokat szeretné elkerülni, valamint az érdeklődést is megnöveli a termékek iránt.

Te várod már az AirTag megjelenését?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!