fbpx Skip to content

Az iPadOS óta megugrott az iPad eladások száma, és fényévekkel használhatóbbá vált az iPad az új szoftvernek köszönhetően.

Még 2019 év végén szereztem be egy iPad Pro-t és hozzá az XPRO Smart Book tokját az utazásaimhoz. A cég szinte az összes iPadhez forgalmaz Smart Book tokot, így végeredményben mindegy, melyik iPaddel rendelkezünk, megtaláljuk a számunkra megfelelőt. Nézzük is meg magát a kiegészítőt!

A Smart Book iPad tok elő- és hátlapi védelemből is áll, így nem csak az előlapot vagy adott esetben a hátlapot védjük, hanem mindkettőt. Elölről vízlepergető bőrhatású puha műbőrrel találkozunk, ami elegánssá teszi a terméket, hátulról pedig kemény műanyag védi a karcoktól, esetleges esésektől. Ahány iPad, annyiféle kialakítás. A tokok természetesen illeszkednek az egyes termékekhez, így kivágást kaptak a töltők mellett a szenzorok, kamerák, mikrofonok és persze hangszórók is. Ez fontos szempont egy toknál, mivel ha nem pontosan az iPadünkhöz passzolót vásárolunk, akkor például a videó hívásnál nem hallanak minket.

Az XPRO Smart Book eleje beépített mágnessel is rendelkezik, tehát nyitásnál nem kell rányomunk a kijelzőre, vagy Home gombra, hanem automatikusan felvillan a kijelző és akár már olvashatjuk is a rajta lévő értesítéseket. Amennyiben befejeztük a munkát, nem kell külön lezárni az iPadet, a tok lecsukása megteszi helyettünk!

Az előlap felhajtogatva támasztásként is használható, tehát nézhetünk rajta filmet is, illetve használhatjuk az íróasztalon kiegészítő kijelzőként is az új macOS Catalina funkcióval.

Alapjában véve az XPRO Smart Book úgy lett kialakítva, hogy védje a készüléket, mégis elegáns külsőt varázsoljon nekik. Ezen kívül a tok segítségével magabiztosabban tarthatjuk a kezünkben az iPadet és nem mellékesen a sarkokat is védjük esés ellen. Megvásárolható az XPRO oldalán szinte minden iPad típusra, akár több féle színben. Kattints ide.

Korábban írtunk már az XPRO iPhone és Apple Watch kiegészítőkről, ezeket itt találod meg.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok