fbpx Skip to content

A héten teszteltem az XPRO lélegző iPhone tokjait, 2 Apple Watch szíjat és még pár AirPods töltőtok tokot is, amik az ár/értékük miatt szinte minden Apple felhasználó számára érdekesek lehetnek.

Mindegyik kapcsán bőven tapasztaltam érdekességeket, de összességében elmondhatom, hogy valószínűleg nem jársz rosszul, ha az XPRO-nál vásárolsz karácsonyi ajándékot. ❤️?

XPRO Breathing szilikontok

Az XPRO-tól megannyi pompás színben is megkaptam a „Breathing Silicone Case” tokjukat, mely elméletileg segít abban, hogy ne melegedjen túl a telefon nagy terhelés közben, ami – valljuk be – manapság már nem éppen fontos szempont egy tok vásárlásakor.

„Az XPRO™ új Breathing™ technológiás tokjainak optimális elrendezésű rácsszerkezete segíti a telefon fokozott hőleadását, viszont megőrzi a tok kiemelkedő fizikai ellenállóságát a külső behatásokkal szemben. Nagy teljesítményű, modern telefonokhoz különösen ajánlott.” – írják az oldalukon

A jelenlegi időjárás mellett alapból se lennék túl stresszes azt illetően, hogy túlmelegszik-e telefonom, azonban a „lélegző tok” kis lyukacsai jól feldobhatják a már meglévő tok palettánkat, akár több színnel is!

Amit viszont el tudok mondani, az az, hogy mint tok kiválóan helytáll:

  • működik vele a vezeték nélküli töltés
  • ad egy kis kávát, ha kijelzővel lefele esne le a telefon
  • a telefon mind a négy sarkát védi
  • nem olyan szoros, hogy a kijelzővédő üveget zavarja
  • könnyen feltehető és levehető
  • kényelmes a kézben

Kifejezetten tetszett, hogy minden tok egyedi karaktert ad az iPhone-nak, így tuti, hogy találsz olyat, ami hozzád is passzol. Nekem a sárga és a fekete volt a favorit, de ha kéne harmadikat választani, valószínűleg a fehéret raknám a dobogó alsó fokára. Kattints ide a tokokhoz!

XPRO AirPods töltőtok tok

Az AirPods töltőtok tok már önmagában egy olyan fogalom, amiről a Matrjoska babák jutottak eszembe és semmi értelmét nem láttam annak, hogy a fülesem töltőtokjára tegyek egy tokot, bár érdemes megjegyezni hogy az AirPods töltőtokját ugyanúgy megfogja a farmer, mint bármi mást. Tehát, ha valaki allergiás arra, hogy szép kék csíkokkal lesz tele a fehér AirPods tokja, akkor érdemes megfontolni egy ilyen tok beszerzését.

Az XPRO AirPods töltőtok tokja megpróbál némi extra funkcionalitást nyújtani cseppállóság, könnyebb hordozhatóság és egy szilikon madzag formájában. A cseppállóságot a tok alján elhelyezett apró fül hivatott adni, mely az AirPods töltőtok alján található Lightning-csatlakozót védi. A könnyebb hordozhatósághoz pedig egy karabiner járult hozzá, mellyel nadrágra, táskára vagy övre is rögzíthetővé vált az AirPods töltőtokja.

Az AirPods egyik előnye, hogy teljesen vezeték nélküli kialakítással rendelkezik. Ha azonban ez számodra hátrány, akkor ahelyett, hogy egy másik gyártótól vennél egy vezetékes vezeték nélküli fülhallgatót, megteheted, hogy egy szilikon madzaggal összekötöd a két fülest. Így ha ki kell húznod, akkor megteheted, hogy csak elengeded és hagyod, hogy a füles lógjon a nyakadban, mint a „régi szép időkben”.

Vannak élethelyzetek, amikor ez hasznos lehet, mint például sportolás vagy más aktív életforma mellett. Az AirPods tokokat, kiegészítőket megtaláljátok ide kattintva!

XPRO bőr Apple Watch szíj

Mindig is akartam egy bőr szíjat az Apple Watch-om mellé, de valahogy sosem tudtam rászánni magam az Apple saját lehetőségeire magas áruk miatt. Az XPRO fekete bőrszíja azonban minőségi alternatívát nyújt jelentősen olcsóbban!

A szíj kényelmes és szerintem elegáns is, így ha formális eseményen kell megjelenned, tudom ajánlani.

Használata közben két apróbb bökkenővel találkoztam. Az egyik az, hogy mivel valódi bőr, így kellett neki 2 nap, amíg igazán felvette a csuklóm formáját, mert addig elállt tőle – de ez egy olyan apróság, ami szinte minden, kemény bőrből készült kiegészítőnél jelentkezne. Ettől függetlenül sem a minőségre, sem az árára nem lehet panasz. ☝?

A végére hagytam a legjobbat. Ez az óraszíj egyszerűen tökéletes volt számomra. Minden eltérés a fekete bőrszíjhoz képest azt szolgálta, hogy ez a szíj jobb legyen. Mivel belseje szilikon, így sokkal könnyebben alkalmazkodott a csuklóm formájához, ráadásul 2 hurok is rendelkezésre áll a szíj lefogatására, hogy ne púposodjon fel.

A szilikon belsőnek köszönhetően a vizet is sokkal jobban tűri a szíj, míg a fekete belülről is bőr, így kényesen vigyáztam rá kézmosás közben is. Ezzel szemben itt átfolyik alatta a víz, ha esetleg úgy alakulna.

Ezzel azonban még nem ér véget a szilikon belső előnyeinek sora! Annak köszönhetően ugyanis a külső bőr sokkal puhább, mint a fekete esetén. Valószínűleg a barátaim idegeire mentem, amikor mutogattam nekik, hogy fogják meg, milyen jó tapintású a bőr.

A fekete bőr szíjon található fém csatt helyett itt egy műanyag van, de emiatt jobb a viselése közben gépelni, ráadásul maga az óra is könnyebb. Nem kell félned azonban, ugyanis a műanyag csatt tartósnak tűnik. Az XPRO Apple Watch szíjakat megtaláljátok ide kattintva.

Konklúzió

Ha tudod, hogy milyen iPhone-nal vagy Apple Watch-csal rendelkezik a kiszemelted, akkor ezen kiegészítők bármelyikével jól fog járni. A lélegző tokok kényelmesek és megfelelő színben divatosak is tudnak lenni és igazából egyik Apple Watch szíjjal se lehet mellélőni. Alapjában véve az összes XPRO termék az ár/érték arányáról híres, akár többet, több színben is érdemes megvásárolni, nem nagyon tudunk mellé nyúlni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok