Csereprogram az iPhone XS, XS Max és XR modellek Smart Battery Case töltőtokjaihoz

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple megállapította, hogy az iPhone XS, XS Max és XR modellekhez elérhető Smart Battery Case akkumulátoros töltőtokok egy része esetén töltési problémákat tapasztalhatunk – nem csak a tok akkumulátorának feltöltésével, hanem hogy például a tok nem tölti a bele helyezett készüléket, vagy a töltés szakadozik.

Az érintett tokokat a támogatási dokumentumban szereplő információk alapján az Apple díjmentesen kicseréli a tok vásárlásától számított 2 évig. Nézzük, mit kell tudni ezzel kapcsolatban!

Jogosult vagyok-e?

A javítási programban kizárólag az iPhone XS, XS Max és XR modellekhez készült Smart Battery Case-ek vesznek részt, más modellekhez valók nem.

Az érintett tokokat 2019 januárja és 2019 októbere között gyártották.

Ez a probléma nem jelent biztonsági kockázatot.

Így zajlik a csere

A tokot a legközelebbi Apple Store-ba vagy hivatalos Apple-szervizpartnerhez kell bevinned: Gyakori kérdések: melyek az Apple hivatalos szervizpartnerei Magyarországon?

A csere időtartamára az Apple tájékoztatója nem ír semmit, így arról elvileg a kiválasztott szervizpartner tud majd pontosabb információt adni, tehát hogy mondjuk rögtön tudják-e cserélni, vagy pár napot várni kell a csere megérkezésére.

A tok kicserélése előtt azt is ellenőrzik majd, hogy az jogosult-e a cserére.

Bővebb információkért vedd fel a kapcsolatot a kívánt szervizpartnerrel.

További információk

Az Apple korlátozhatja a cserét arra az országra, ahol a tok eredetileg megvásárlásra került. Amennyiben a tok az EGT (Európai Gazdasági Térség) tagországainak egyikében került megvásárlásra, úgy más tagországokban is elérhető a javítás.

Amennyiben az Apple korábban emiatt a probléma miatt díj ellenében cserélte ki a tokot, úgy vedd fel a kapcsolatot az Apple-lel a visszatérítés érdekében.

Ez a világszerte elérhető csereprogram nem hosszabbítja meg a tok eredeti garanciaidejét.

Ez a program a tok eredeti értékesítésétől számított 2 éven belül érhető el.

(2020. 01. 10-i információk)

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!