fbpx Skip to content

Az Apple megállapította, hogy az iPhone XS, XS Max és XR modellekhez elérhető Smart Battery Case akkumulátoros töltőtokok egy része esetén töltési problémákat tapasztalhatunk – nem csak a tok akkumulátorának feltöltésével, hanem hogy például a tok nem tölti a bele helyezett készüléket, vagy a töltés szakadozik.

Az érintett tokokat a támogatási dokumentumban szereplő információk alapján az Apple díjmentesen kicseréli a tok vásárlásától számított 2 évig. Nézzük, mit kell tudni ezzel kapcsolatban!

Jogosult vagyok-e?

A javítási programban kizárólag az iPhone XS, XS Max és XR modellekhez készült Smart Battery Case-ek vesznek részt, más modellekhez valók nem.

Az érintett tokokat 2019 januárja és 2019 októbere között gyártották.

Ez a probléma nem jelent biztonsági kockázatot.

Így zajlik a csere

A tokot a legközelebbi Apple Store-ba vagy hivatalos Apple-szervizpartnerhez kell bevinned: Gyakori kérdések: melyek az Apple hivatalos szervizpartnerei Magyarországon?

A csere időtartamára az Apple tájékoztatója nem ír semmit, így arról elvileg a kiválasztott szervizpartner tud majd pontosabb információt adni, tehát hogy mondjuk rögtön tudják-e cserélni, vagy pár napot várni kell a csere megérkezésére.

A tok kicserélése előtt azt is ellenőrzik majd, hogy az jogosult-e a cserére.

Bővebb információkért vedd fel a kapcsolatot a kívánt szervizpartnerrel.

További információk

Az Apple korlátozhatja a cserét arra az országra, ahol a tok eredetileg megvásárlásra került. Amennyiben a tok az EGT (Európai Gazdasági Térség) tagországainak egyikében került megvásárlásra, úgy más tagországokban is elérhető a javítás.

Amennyiben az Apple korábban emiatt a probléma miatt díj ellenében cserélte ki a tokot, úgy vedd fel a kapcsolatot az Apple-lel a visszatérítés érdekében.

Ez a világszerte elérhető csereprogram nem hosszabbítja meg a tok eredeti garanciaidejét.

Ez a program a tok eredeti értékesítésétől számított 2 éven belül érhető el.

(2020. 01. 10-i információk)

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok