fbpx Skip to content

Lassan itt a karácsony, így tényleg érdemes már ajándékokat keresni, vásárolni. Sokan nem tudjátok, de azokkal a cégekkel, akikkel a Szifon.com szoros kapcsolatban van, folyamatosan egyeztetünk, hogy éppen mi legyen akciós, mi az, amire az olvasóknak szükségük van.

Ilyenek szoktak lenni az egyes termék ajánlók, de például a mostani heti akciót is a Szifon.com kérésére hosszabbította meg a Stylebolt. Gondoltuk, nektek, olvasóknak legyen még lehetőségük kedvezményesen AirPods-ot vagy más okos kiegészítőt vásárolni. Íme!

December 15-ig kedvezményesen vásárolhatjátok meg az AirPods-ot, illetve egyes Eufy termékeket. Ilyen az okos porszívójuk, amiről ebben a cikkben számoltam be korábban, de például tökéletes ajándék lehet egy okos mérleg is, ha az ismerős, családtag jár edzeni, vagy érdekli a súlyán kívül a zsír-, csont- és izomtömege.

(Korábbi cikkünk a Twelve South PowerPic-ről: Twelve South PowerPic – kedvenc vezeték nélküli töltőm, ami egy képkeret!)

Ezen felül az egyik kedvenc kiegészítőm a Twelve South PowerPic, mely egy vezeték-nélküli töltésre is alkalmas képkeret. Bármilyen fotót belerakva rá sem jön az ember, hogy az egy töltő, így sokak számára tökéletes ajándék lehet egy fotóval kiegészítve. Egyszóval érdemes körülnézni a Stylebolt heti akció termékei között is, mert találunk benne olyan kiegészítőket is, amiket akár féláron vehetünk meg. Kattints ide!

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok