fbpx Skip to content

Eljött hát a Black Friday, mindenki erre vár már egy éve. Nálunk nincs csalás, nincs ámítás, nincsenek feltornázott árak, amiket aztán a normális árra leviszünk és ettől úgy tűnik, mintha óriási kedvezménnyel adnánk a terméket. Nálunk nincs elő-Black Friday vagy Grey Friday, és mi nem is a magyar szokások szerint teljesen fura, akár nem is novemberi vagy akár nem is pénteki napon, hanem a valódi, azaz az utolsó novemberi pénteken tartjuk ezt a fura “ünnepet”.

Ember legyen a talpán, aki ki tud igazodni manapság a különféle Black Friday akciókban, mert sosem lehet igazán tudni, hogy hol mikor van az akció és az tényleg akció-e vagy lehúzás? Mi nem akarunk zsákbamacskát árulni, nálunk valódi, kézzel fogható kedvezmények vannak, nem akarjuk az ügyfeleinket átverni. Na nézzük is akkor, hogy mivel készültünk az idei Black Friday-re.

Kezdjük is a legegyszerűbbel: értékhatártól függetlenül ingyenes a házhozszállítás, ezzel tehát már akkor is jól jársz, ha semmi akciós terméket nem rendelsz. Ezt tudjuk, hogy imádjátok. De térjünk is át a komolyabb dolgokra.

Kedvenc tok márkánk nem titkolt módon a Spigen, de az akció nem áll meg a tokjaiknál, hanem az összes, a kínálatunkban elérhető Spigen termékre 10% kedvezmény jár.

SzifonStore láncszemes rozsdamentesacél fém szíj

Régóta szeretnél már egy komolyabb Apple Watch szíjat? Unod már az olcsó sport szíjakat? Elegánsabbra vágysz? Eljött, akkor hát a te időd, hiszen a fém láncszemes óraszíjat most mindössze 14.990 Ft-ért hazaviheted és Karácsonykor már nyugodtan villoghatsz az öltönyödben és az új óraszíjaddal.

Ha már az elegáns dolgoknál járunk, akkor biztos láttad a Szifon.com-os srácok tesztjét a prémium minőségű, valódi bőr Vaja iPhone tokokról. Ha igen, akkor jó hírünk van, ugyanis a Vaja tokokra csak ma 20% kedvezményt biztosítunk, ami ezekenél a magas árú tokoknál nem kis árkülönbséget jelent!

Szeretnéd kicsit felokosítani a kertkapudat vagy épp az autódat? Akkor neked találták ki az iBlue kapunyitót és immobilizert, amiről a tesztet itt olvashatod, ezeket a termékeket csak ma 12.990 Ft-ért veheted meg.

Na, hogy tetszenek a Black Friday akcióink?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Nem sok köze van a black friday-hez 10-20% az semmi 40-50% na ott kezdődik…
    Ez így csak parasztvakitás

  2. Avatar for Jadeye Jadeye says:

    @supernem80 akkor ne vedd igénybe ezeket a kedvezményeket sem, vásárolj máskor, teljes áron. :slight_smile:

  3. Avatar for Dzsuri Dzsuri says:

    Nem akarok üzlet rontó lenni, de ha tényleg jó árasított Spigen cuccokat akartok venni, akkor a www.spigen.hu oldalon BF miatt 40% van és alapból is olcsóbbak…

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for supernem80 Avatar for Dzsuri Avatar for Jadeye