fbpx Skip to content

Természetesen Magyarország legnagyobb Apple Premium Reseller boltjában, az iSTYLE-ban is lesznek Black Friday kedvezmények, és szokásukhoz híven itt nem csak kiegészítőkre, hanem egyes Apple termékekre is kapunk komolyabb akciót.

iSTYLE fekete péntek

Fekete Péntek alkalmából a MacBook Air és az iPhone XS mellett akár AirPods-ot is vásárolhatunk, sőt, sok kiegészítőt is leáraz a cég, én például ilyenkor előszeretettel veszek náluk eredeti Apple Watch szíjat! Ezen felül érdemes még körülnézni az Apple termékek között is, mert az iSTYLE-nál gyakorlatilag 2 év garanciát kapunk, mivel hivatalos forrásból szerezzük be az Apple termékünket, és ez azért számít!

Black Friday alkalmából írtunk nektek egy részletes cikket, ha Apple termékeket is szeretnétek vásárolni, ezekből minden bizonnyal lesz olyan, ami kedvezményes is lesz az iSTYLE-ban és a 2 év garancia miatt, ha nem is a fekete pénteken, de karácsonykor mindenképp érdemes körülnézni az oldalukon. Gondolom most nem probléma, ha spoilerezek, de komoly Apple Watch Series 5 kedvezménnyel és iPhone 11 akcióval is érkezik az iSTYLE, amit máshol nem találunk majd meg. Ezen felül tényleg több 100 kiegészítő lesz kedvezményes, például egyes sport szíjakat 9.900Ft-ért lehet majd megvásárolni, ami több mint jó üzlet! ?

A Black Friday kedvezményeket ide kattintva találjátok meg.

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.