Slashleaks: várhatóan így fog kinézni az AirPods Pro töltőtokja

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az októberi médiaesemény egyre valószínűtlenebbnek tűnik, de lehet, hogy az Apple egy csendes frissítés keretei közt egyszer csak feldobja az online áruházába az új termékeit a karácsonyi szezon előtt.

Frissítésre vár a MacBook család és az új Mac Pro-t se tudjuk még megvenni, illetve régóta pletykálnak már egy új AirPods-ról is. Utóbbinak töltőtokjának elképzelésében segít a Slashleaks egy, a Twitter kínai megfelelőjéről, a Weibo-ról szervált képpel.

Körülbelül egy hete írtunk arról, hogy az új zajszűrős AirPods nem a már meglévő fülest váltja a palettán, hanem egy új, magasabb kategóriát fog képezni az Apple termékpalettájában.

Ez az új füles az AirPods Pro lesz, mely ha minden igaz, akkor fém házat és zajszűrős kialakítást kap majd és egy ilyen töltőtokot:

Nem kell megrémülni, nem lesz foltokban kék, ez csak egy gyártás közbeni védőfólia a fehér tokon, amely egyébként nem egy eredeti AirPods Pro töltőtokja, hanem egy másolaté, és a zsanéron felül igazából minden más is hiányzik belőle, vagyis ez csak a műanyag tokozás.

Ahogy tudjuk, Kínában szeretik lemásolni a menő műszaki cikkeket, sokszor már azelőtt, hogy az eredeti megjelenne, vannak kifejezetten erre szakosodott gyártók. Most is erről van szó, de mivel a tok megegyezik a korábbi kiszivárgásokkal, valószínűleg tényleg ilyesmire kell számítani.

Neked hogy tetszene, ha így nézne ki az AirPods Pro tokja?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. “ és a zsanéron felül igazából minden hiányzik belőle”
    ?!

  2. Hipp, be csúf… de tényleg!

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!