fbpx Skip to content

Egy nappal az iOS 13 GM közzététele után után az Apple elérhetővé tette a watchOS 6 GM, azaz kiadásra szánt változatát is.

Az új verzió a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthető az érintett készülékeken, akár magán az órán, akár az iPhone-on a Watch appban.

watchOS 6 GM

A GM build verziószáma 17R575.

Újdonságok

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS 6-ban, vagy most megváltozott a legutóbbi bétához képest, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Mikor jelenik meg hivatalosan?

A watchOS 6 szeptember 19-én jelenik meg az Apple Watch Series 3 és újabb generációkra, az Apple Watch Series 1 és 2 pedig órák késő ősszel fogják megkapni a frissítést. Az Apple nem adott magyarázatot arra, hogy ez miért lesz így.

Azt nem lehet kijelenteni, hogy a most megjelent GM-verzió lesz majd egy az egyben a hivatalos is, ez majd akkor dől el, ha az Apple kiadja hivatalosan is. (A watchOS-ből nincs nyilvános béta.)

Kérdésem van!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban az iPhone-on, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 13-ról szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 6-ról szólókat meg itt, a tvOS 13-ról készülteket itt, a macOS Catalina kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!