Elérhető a watchOS 6 GM, azaz a kiadásra szánt változata

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy nappal az iOS 13 GM közzététele után után az Apple elérhetővé tette a watchOS 6 GM, azaz kiadásra szánt változatát is.

Az új verzió a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthető az érintett készülékeken, akár magán az órán, akár az iPhone-on a Watch appban.

watchOS 6 GM

A GM build verziószáma 17R575.

Újdonságok

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a watchOS 6-ban, vagy most megváltozott a legutóbbi bétához képest, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Szerinted ezek nem akkora újdonságok, vagy csak neked nem elegendőek? Írj az Apple-nek: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Mikor jelenik meg hivatalosan?

A watchOS 6 szeptember 19-én jelenik meg az Apple Watch Series 3 és újabb generációkra, az Apple Watch Series 1 és 2 pedig órák késő ősszel fogják megkapni a frissítést. Az Apple nem adott magyarázatot arra, hogy ez miért lesz így.

Azt nem lehet kijelenteni, hogy a most megjelent GM-verzió lesz majd egy az egyben a hivatalos is, ez majd akkor dől el, ha az Apple kiadja hivatalosan is. (A watchOS-ből nincs nyilvános béta.)

Kérdésem van!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban az iPhone-on, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 13-ról szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 6-ról szólókat meg itt, a tvOS 13-ról készülteket itt, a macOS Catalina kapcsán pedig itt olvashatsz.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

 1. alali says:

  Series 2-re nem érhető el - az ön szoftvere naprakész.

 2. Jadeye says:

  mivel hivatalosan még nem jelent meg, így nem kérdés, hogy ez a GM.

 3. Jadeye says:

  a Series 1-re és 2-re valamiért eleve később jelenik meg majd maga a watchOS 6 is, így könnyen lehet, hogy ezeken a GM is később lesz majd csak elérhető.

 4. olleru says:

  koszi, akkor mar rakom is fel, ha ez nem a BETA :slight_smile:

 5. Jadeye says:

  minden bétának minősül, ameddig hivatalosan nem jelenik meg. a GM, ahogyan a cikk címe is írja, a kiadásra szánt változat, amit adott esetben még módosíthat az Apple a hivatalos verzió megjelenéséig.

 6. Series 3 sem dobja fel!

 7. szorian says:

  Bocsi de te nem olvasol? Ez egy GM verzió ami még mindig béta csak ez már kiadásra szánt verzió ami még változhat, majd ha hivatalosan megjelenik akkor feldobja.

 8. cube67 says:

  Sziasztok, GM telepítés óta nincs hang ( watch 4 ) már minden beállítást próbáltam telón, órán is csak rezeg hangszórók némák.Valakinek hasonló probléma vagy valami segítség. Köszi

 9. Nekem nincs ilyen gondom, telepítsd esetleg újra az órát. Állítsd vissza, és újra kapcsold össze a telefonnal. Ha még nem tetted meg indítsd újra.

 10. ricszol says:

  Sziasztok, egy kis info az új frissítésről hátha nem veszitek észre: elérhetőek az új watch face-ek viszont az alkalmazásban nem látszanak csak akkor tudod beállítani ha az órán próbálkozol :smiley:

 11. Igen, már olvastunk róla, egész jók lettek!

 12. DeTam says:

  Arról lehet tudni valamit hogy a watchos 6 tal majd megkapja e még több ország az ekg t ?

 13. Jadeye says:

  én nem emlékszem, hogy lett volna szó ilyesmiről.

 14. Jadeye says:

  mert azt csak a Series 4-től tudják az órák.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!