fbpx Skip to content

Az Apple megállapította, ritka esetekben az alumínium tokozású, Series 2-es és Series 3-as típusú Apple Watch modellek esetén azok kijelzőjének az üvege megrepedhet a lekerekített széleknél. A repedés az egyik oldalról indulva folytatódhat körben az egész kijelző szélén.

Az Apple és hivatalos szervizpartnerei ingyenesen kicserélik az érintett Apple Watch modellek kijelzőjét, ha azokon ez a fajta repedés jelent meg, ami a képen is látszik.

A javításra jogosult modellek

A javítási programban kizárólag az alábbi modellek vesznek részt – ide kattintva nagyon könnyen megállapítható az Apple Watch-od típusa:

Ha ilyen modellel rendelkezel, és megjelent a repedés a kijelzőn, akkor vidd be egy hivatalos szervizpartnerhez: Gyakori kérdések: melyek az Apple hivatalos szervizpartnerei Magyarországon?

Ez a javítási program más modelleket nem érint!

Így zajlik a javítás

Az Apple Watch javíttatásának folyamatát a legközelebbi hivatalos Apple-szervizben indíthatod el: Gyakori kérdések: melyek az Apple hivatalos szervizpartnerei Magyarországon?

A javítás időtartamára az Apple azt írja, hogy nagyjából 5 munkanap lehet. Bővebb információkért vedd fel a kapcsolatot a kívánt szervizpartnerrel.

(Fotó: iFixit)

Mielőtt leadnád a készüléked, szüntesd meg az Apple Watch párosítását, illetve távolítsd el az óráról a szíjakat és egyéb kiegészítőket. Ezekről részletesen ír az Apple alábbi támogatási dokumentuma: Az Apple Watch előkészítése szervizelésre.

További információk

Az Apple korlátozhatja a javítást arra az országra, ahol a készülék eredetileg megvásárlásra került. Amennyiben a készülék az EGT (Európai Gazdasági Térség) tagországainak egyikében került megvásárlásra, úgy más tagországokban is elérhető a javítás.

Ez a világszerte elérhető javítási program nem hosszabbítja meg a készülékek eredeti garanciaidejét.

Ez a program a készülék eredeti értékesítésétől számított 3 éven belül, vagy pedig 2020. 08. 30-ig érhető el – amelyik időtartam hosszabb az adott óra tekintetében.

(2019. 08. 30-i információk)

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok