fbpx Skip to content

Tegnap még csak az esemény meghívókat kaptuk meg, ma már képeket is találni a neten az új készülékről. Az iPhone 11-et az Apple szeptember 10-én fogja bemutatni! A tokokból kiderül, hogy az Apple valóban iPhone 11-nek, iPhone 11 Pro-nak és iPhone 11 Pro Max-nek fogja hívni az új iPhone-okat!

iPhone 11

(A szabályozói jelölések még hiányoznak a készülékek hátlapjáról.)

Twitteren még éjjel @BenGeskin megosztott néhány eredetinek tűnő fotót az iPhone 11-ről, illetve azok tokjairól is. Mi elég biztosak vagyunk benne, hogy ezek már a végleges készülékek, és úgy tűnik, hogy ismét 3 féle terméket mutat majd be az Apple, ez jól látszik a színeken és a kamerákon is!

A középső, fehér készülék csak két kamerával rendelkezik, ez lehet az “olcsóbb” iPhone 11, ami több színben is elérhetővé válik majd:

színes iPhone 11

A tokok, hasonlóan a mostani palettához, több színben és típusban vásárolhatóak meg. A szokásos szilikon mellett megtaláljuk majd a bőr változatot is:

  

Bővebben az iPhone 11-ről ebben a cikkben írtuk már, illetve ahogy azt már említettük, szeptember 10-én minden kiderül!

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.