fbpx Skip to content

Az Apple hamarosan frissíti majd az iCloud.com oldal megjelenését, amit a beta.icloud.com-on keresztül már most is kipróbálhatsz.

Első ránézésre az új főképernyő tűnik a legnagyobb változásnak, de valójában az Emlékeztetők webapp az, ami az igazi újdonságokat tartalmazza.

Az iOS 13 és a macOS Catalina egy teljesen új Emlékeztetők alkalmazást hoz magával, melyről bővebben az iOS 13 összefoglalónkban olvashatsz. Alapvetően egy sokkal letisztultabb felületet nyújt az új app, ahol egyszerűbben rendezheted a teendőidet.

Amennyiben már használod az iOS 13 vagy macOS Catalina bétáját, akkor a béta iCloud.com oldalon az új Emlékeztetők webalkalmazással fogsz találkozni, ami minden újdonságot tartalmaz, amit az idén ősszel érkező operációs rendszerek natív alkalmazásai is.

Ami érdekes még az új, béta verziójú iCloud.com kapcsán, hogy az iPhone keresése webalkalmazást még nem váltotta le az új Keresés app. A Keresés és az iPhone keresése alkalmazás összeolvadásáról ebből a cikkünkből tudhatsz meg többet.

Az Apple valószínűleg később még pótolni fogja a Keresést, mindenesetre jó látni, hogy foglalkoznak a webes iCloud felülettel is.

Neked hogy tetszik az új iCloud.com design?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok