fbpx Skip to content

Két héttel a harmadik fejlesztői bétája után az Apple elérhetővé tette a macOS Catalina negyedik fejlesztői bétáját.

Fontos kiemelni azonban, hogy ez a verzió nem támogatja jelenleg a nemrég megjelent, retina kijelzős MacBook Airt (ennek támogatása egy későbbi bétában várható), illetve hogy az Xcode 11 beta 3 esetén a SwiftUI preview-k nem működnek, így az Xcode 11 beta 4-re szükséges majd frissíteni – ezt viszont még nem adta ki az Apple, ahogyan nem érkezett új verzió az iOS 13, iPadOS 13, watchOS 6 és tvOS 13 esetén sem.

macOS Catalina beta 4

Az új build verziószáma 19A512f.

A leginkább szembetűnő változás, hogy végre működik rendesen a Launchpad, és megjelenik az összes, a /Applications mappa alatt található alkalmazás ikonja.

Ha találtál valamit, ami eddig még nem volt a macOS-ben, vagy most megváltozott, akkor azt írd le hozzászólásban! 🙂

Ahogy fentebb is írtuk, az Apple külön kiemelte, hogy az Xcode 11 beta 3 nem működik megfelelően a macOS Catalina beta 4 esetén, így az Xcode 11 újabb bétájára kell majd frissítenünk, de ezt egyelőre nem tette fel az Apple a fejlesztői központba.

A másik fontos dolog, hogy ez a verzió nem támogatja a nemrég megjelent, retina kijelzős MacBook Airt, amelyre egy későbbi béta várható majd.

Kérdésem van!

Mivel most is sokan teszik fel az iOS előzetes változatát, így természetesen a régebben már megválaszolt kérdések is újból előkerülnek, főként azok részéről, akik nem fejlesztőként próbálkoznak. Ezért ha kérdésed van az iOS 13 beta kapcsán, elsőként ezt olvasd el: iOS 13 béta: a leggyakrabban feltett kérdések!

Használod a beta verziók valamelyikét, és hibát találtál? Jelentsd az Apple-nek! Ezt megteheted majd a nyilvános beta esetén a Feedback appban magán a készüléken, vagy az alábbiak szerint: Gyakori kérdések: hogyan küldhető visszajelzés az Apple-nek?

Az összes, az iOS 13-ról szóló eddigi cikkünket itt érheted el, a watchOS 6-ról szólókat meg itt, a tvOS 13-ról készülteket itt, a macOS Catalina kapcsán pedig itt olvashatsz.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for djtymo djtymo says:

    Már van ios 13 beta 4 is

  2. Avatar for expa expa says:

    Ez hogy jön ide?

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for djtymo Avatar for expa

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for djtymo djtymo says:

    Már van ios 13 beta 4 is

  2. Avatar for expa expa says:

    Ez hogy jön ide?

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for djtymo Avatar for expa