fbpx Skip to content

Az EEC (Eurasian Economic Commission – Eurázsiai Gazdasági Bizottság) adatbázisa gyakran felfedi számunkra idő előtt, hogy milyen új termékekre számíthatunk az Apple-től.

Apple-iPad-Pro-2018

Most sincs ez másképp, szinte pont egy éve számoltunk be arról, hogy az Apple felvett öt új iPadet az EEC-hez, amikből később az őszi iPad Pro modellek lettek. Nézzük meg, hogy idén mit sejthetünk a modellszámokból!

Az új modellszámokat a MySmartPrice fedezte fel először, majd a 9to5Mac megerősítette, szóval egészen biztos, hogy bekerültek az EEC adatbázisába.

  • A2197
  • A2228
  • A2068
  • A2198
  • A2230

Ha minden igaz, akkor ezek a számok az iPad Pro két méretét jelentik (és az LTE-s variánsukat), valamint egy új belépőmodellt, ami a jelenlegi 9,7 colos iPadet váltaná.

Az iPad Pro család tavaly újult meg teljesen Face ID-val és széltől-szélig érő kijelzővel, így ott túl nagy újdonságokra nem kell számítani, de a 9,7 colos iPad kijelzője 10,2 colra emelkedhet egyes források szerint.

Ha érdekelne, hogy az EEC miért fedi fel az Apple jövőbeli termékeinek modellszámait, nézd meg korábbi cikkünket, ahol a 2019-es iPhone-ok modellszámaira vethetsz egy pillantást.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok