Az eurázsiai EEC adatbázisában bukkant fel több új iPad

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemcsak a Mac-ek, hanem az iPadek terén is frissítés várható, amit az Eurasian Economic Commission (EEC) adatbázisa árult el, ahova az Apple öt új iPadet is regisztrált nemrég a pár napja bemutatott MacBook Pro modelleken túl.

Egy áprilisi jelentésben tizenegy új iPhone modellszám jelent meg az adatbázisban, de azokról azóta nem sokat hallhattunk, a legfrissebb jelentésben viszont öt új, A1876, A1934, A1979, A2013, A2014 számozású iPad szerepel.

A 2018-as WWDC előtt már hallhattunk pletykákat egy új Magic Keyboardról, új MacBookról és új iPadekről is. Az Apple márciusban ki is adott egy kifejezetten oktatásra szánt, Apple Pencilt is támogató iPadet, néhány napja pedig megjelentek a 2018-as MacBook Pro modellek.

Az iPadekről viszont keveset tudni. Számíthatunk ugyanakkor vékony kávás, Face ID-s iPad Pro-ra, amelyen értelemszerűen nem lesz majd Home gomb. Az Apple mindenesetre meglephet minket, a jelentések is csak találgatni tudnak a jövőbeni termékekről.

A mindössze öt darab modellszám ugyanakkor elgondolkoztató, hiszen ha azt vesszük, kapásból négy típus érhető el jelenleg, ezek közül ráadásul mindegyikből van csak Wi-Fi-s illetve Wi-Fi + Cellular (mobilnetes) verzió is, ami így összesen nyolc különböző modellszámot jelent.

Ez alapján az öt új modellszám két típus “vérfrissítését” takarhatja, egy-egy Wi-Fi-s és Wi-Fi + Cellular változattal, illetve ezeken túl van az ötödik, amiről semmit nem lehet tudni egyelőre.

Te használsz iPadet?

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. totopad says:

    Nem, de most tervezek venni egyet. A pro nekem felesleges, így valszeg a sima idei modell lesz, majd ősszel. új szifon helyett.

  2. ef-dani says:

    Remélem itt nem játszák el azt, hogy csinálnak egy “csúcs” iPadet méregdrágán… inkább egy mini frissítést tudnék elképzelni.

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!