fbpx Skip to content

Az elmúlt pár évben az EEC (Eurasian Economic Commission – Eurázsiai Gazdasági Bizottság) adatbázisa árulkodott az Apple eljövendő termékeiről.

Örményország, Fehéroroszország, Kazahsztán, Kirgizisztán és Oroszország törvényei kötelezővé teszik, hogy a titkosítással ellátott eszközöket az árusítás megkezdése előtt regisztrálja gyártójuk az EEC adatbázisába. Ennek köszönhetően tudtuk most meg, hogy idén tizenegy új iPhone modellre számíthatunk.

Legutóbb tavaly nyáron az új iPad családot leplezte le az EEC, most pedig az új iPhone-ok modellszámait tudtuk meg:

Ez a három modell feltehetően az iPhone XR utódjait jelöli:

 • A2111
 • A2161
 • A2215

Ezek pedig akkor kizárásos alapon az iPhone 11 és iPhone 11 Max azonosítói:

 • A2160
 • A2216
 • A2217
 • A2218
 • A2219
 • A2220
 • A2221
 • A2223

Sajnos a telefonok neveit nem árulja el az adatbázis, a bejegyzésekben csak ‘Apple smartphones’-ként, vagyis Apple okostelefonként szerepelnek.

Mielőtt megrémülnél, hogy az Apple idén ennyi modellt fog kiadni, végy egy mély levegőt, mert ez csak azért van, mert az Apple többféle hálózati támogatással értékesíti telefonjait, valamint a kínai piacra dupla fizikai SIM-kártyás variánsokat is készítenek, így mindegyik típust összeszámolva jön ki a tizenegy darab.

Az iPhone 11 család képe egyre jobban körvonalazódik a szeptember közeledtével. Ha minden igaz, akkor kétirányú vezeték nélküli töltést, jelentősen jobb kamerákat, USB-C támogatást és gyorsabb Wi-Fi modult is kaphatnak a készülékek.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. Azt lehet tudni, hogy miért csak a kínai piacra csinálnak dual SIM-es verziót?

 2. Szerintünk csak ott volt jogilag kötelező, vagy lehet valami technikai dolog.

 3. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  @satti77 @SzifonAdmin ahogyan azt annak idején a dual SIM kapcsán már leírtuk, Kínában azért van két fizikai SIM-re opció, mert ott az eSIM nem érhető el.

 4. Értem, köszi

 5. Minek gyorsabb wi-fi? Nekem most 400megabit download van. iPhone X-en. Kell ennél több?

 6. Avatar for mark.t mark.t says:

  Azért mert a világon máshol már gigabites netek is vannak, és me’ mé’ ne. :slight_smile:
  Nem érdemes a régit beletenni ha kint van az új és árkülönbség sem nagyon van, plusz pl az új wifi technológiákat / titkosításokat a régi nem feltétlen támogatja. Egyéb funkciók is javulnak / javulhatnak az új technológia által. ( hatótáv stb. Plusz illik lecserélni ezt a szar modemet, ki tudnám vágni a Xs-em sokszor :slight_smile: )
  Haladni kell a korral. :slight_smile:

 7. Avatar for Czo Czo says:

  Milyen problemai vannak az Xs modemenek?

 8. Avatar for mark.t mark.t says:

  Gyengébb térerő, sokkal gyengébb wifi… :frowning:
  Mindezt egy haverom X-eséhez képest, sőt, párom 6s-e is van hogy alázza wifiben… :slight_smile: nekem nem látja az APt, az övé meg simán…

 9. Avatar for Czo Czo says:

  Es a WiFinek mi koze a modemhez? :smiley:

 10. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  például az, hogy csak dual standby-os, és ha az egyik számra bejön egy hívás, a másik szám nem elérhető a hívás időtartama alatt. tuti ez lesz a twice-as-amazing újdonság egy új modellben.

 11. Avatar for Czo Czo says:

  Nade, ez nem egy hiba, minden DSDS keszulek igy mukodik.

 12. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  igen, pont ezt írtam, hogy dual-standby-os. ez benne a hiba.

 13. Avatar for Czo Czo says:

  De, ez nem hiba. HA DSDA lenne es DSDS-kent mukodne, akkor lenne hiba. A specifikacio szerint DSDS, mukodese szerint DSDS. Szerintem ez nem hiba, ez igy a megfelelo.

 14. Avatar for Jadeye Jadeye says:

  nem érted. :smiley: az a hiba, hogy DSDS van benne. nem az, hogy hogyan működik. egyszerűen nem DSDS kellene bele.

 15. Az egész iPhone wifi-je hulladék, androidos telók km-re arrébb lévő wifi ap-t is látják míg egy iPhone jó ha 5m-re lévőt látja és nem is biztos, hogy tud is kapcsolódni rá. :smiley:

 16. Avatar for mark.t mark.t says:

  Ezzel így ebben a formában nem értek egyet :slight_smile: igen a mostani generációban egy rakat sz*r, ennek elszenvedője vagyok, de ez alatt nem volt vele gondom sosem.

 17. Jo lenne ha lenne koztuk valami 4-4,5colos keret nelkuli kis mobil is!
  400-500 ezer ft kozott! lecserelnem mar az SE ha jonn! ha nem akkor megvarjuk mig az apple wath nem lesz 3 col korul sim tamogatassal meg kicsit komolyabb softa!

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Czo Avatar for White64GB Avatar for mark.t Avatar for Szifon Avatar for satti77 Avatar for proger82 Avatar for farkas63 Avatar for Jadeye Avatar for SzifonAdmin