Videón az iOS 13 Keresés alkalmazása

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A MacRumors-nál készítettek egy rövid videót, amiben megnézheted működés közben az iOS 13 új Keresés alkalmazását.

Ez az új Keresés a korábbi iPhone keresése és a Barátok app összeolvadásából keletkezett és néhány új funkcióval is bővült.

Az egyik ilyen újítás, hogy iOS 13-tól és macOS Catalina-tól felfelé olyan eszközök bemérésére is használható lesz, amik éppen nem csatlakoznak a világhálóhoz.

Ez nem fekete mágia, az Apple mérnökei egy okos rendszert hoztak össze, ahol a körülötted lévő többi felhasználó Apple készülékei segítenek (anonim módon) bemérni az eszközödet. Ha bővebben is olvasnál róla, korábban már írtunk arról, hogy mindez mégis hogyan működik.

A MacRumors videójában megnézheted az új, három részre osztott alkalmazást, ahol alul az Emberek/Eszközök/Én fülek közt váltva láthatod az ismerőseid, eszközeid és módosíthatod helymegosztással kapcsolatos beállításaid.

Te várod már az új Keresés appot?

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!