fbpx Skip to content

Lehetséges, hogy az Apple még idén frissíteni fogja a népszerű vezeték nélküli fülhallgatóját néhány hasznos újdonsággal.

AirPods és a bölcsője

Ha lehet hinni a Wedbush elemzőjének, Daniel Ives-nak, akkor az Apple idén cseppállósággal ruházhatja fel az AirPods fülest harmadik generációs korára.

Ives elemzését Philip Elmer-DeWitt osztotta meg és kiderül belőle, hogy az Apple az idei karácsonyi szezonra egy frissített AirPods-on dolgozik, ami amellett, hogy cseppálló lesz, dizájnjában is változni fog. Ez lenne az első külső változás a vezeték nélküli fülhallgató történetében, hiszen a fülesek 2016-os bemutatásuk óta ugyanúgy néznek ki.

Nem ez az első pletyka azzal kapcsolatban, hogy idén érkezik az AirPods 3, már áprilisban írtunk róla, hogy a Digitimes szerint is várható, hogy idén még beessen egy frissítés a világ legnépszerűbb vezeték nélküli fülhallgatójához.

Korábban Ming-Chi Kuo is beszélt az AirPods 3. generációjáról, szerinte is új dizájnra és magasabb árra lehet számítani, Mark Gurman szerint pedig zajszűrést és cseppállóságot hoz majd a következő változat.

A fülesek egyébként már most is sok esetben meg tudják úszni a folyadékokkal való érintkezést, sőt, már volt, aki mosógépen is átküldte véletlenül, és túlélte az AirPods – de hivatalosan nem tekinthetők cseppállónak sem a jelenlegi verziók, így legkevésbé sem javasolt ilyesmivel kísérletezni. A cseppállóság kapcsán pedig érdemes még kiemelni azt, hogy noha egyes iPhone-ok IP67-es vagy IP68-as védettséggel rendelkeznek, az Apple nem vállal felelősséget a folyadékok okozta károkra.

A frissített formavilág és a víz jobb elviselése így hát visszatérő motívum most már a híráradatban, szóval ezek egyre jobban biztosra vehetőek az új modell esetén.

Te mit várnál az AirPods harmadik változatától?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. Avatar for dokk dokk says:

    Tuti lenne ez a cseppállóság. Futás közben eléggé izzadok.

  2. Avatar for CSE978 CSE978 says:

    Múltkor benn felejtettem csak a füleseket a nadrágzsebemben, kimostam, semmi bajuk (1st Gen.) :slight_smile:

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for CSE978 Avatar for dokk