Shot on iPhone: a harmadik kísérlet

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tovább folytatja az Apple a “Shot on iPhone XS – Experiments” sorozatát, ezúttal a harmadik részt nézhetjük meg, melyben nagyon sok vizet láthatunk lassítva, 4K-ban.

Ha esetleg lemaradtál volna róla, az előző videóról még januárban írtam, érdemes azt is megnézni, mielőtt kitérnénk a harmadik részre.

A harmadik rész címe “Shot on iPhone XS — Experiments III: Cascade” és az Incite-től Donghoon Jun és James Thornton készítették a WET-tel együttműködésben, kizárólag iPhone XS-ek felhasználásával, a videó alatt pedig mintegy stílszerűen mmph Watercolors című száma hallható.

Természetesen önmagában a lassított vízcseppek nem lennének elég izgalmasak, ezért az Apple feltett a YouTube csatornájára egy olyan videót is, amiben bemutatják, hogy hogyan vették fel ezt:

Az egész arra megy ki, hogy mindenki tisztában legyen vele, hogy egy iPhone-nal a zsebében fel van szerelkezve arra, hogy csodás képeket és videókat készítsen. Erre szüksége is van az Apple-nek, hiszen más gyártók telefonjai egyre jobbak ezen a téren, és emlékeztetniük kell minket, hogy azok ellenére az iPhone-ban is még mindig egész jó a kamera.

Ezek még érdekelhetnek:


Népszerű hozzászólások

  1. Tamaci says:

    Szuper!:+1:t2::blush:

A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!