fbpx Skip to content

Múlt héten megnéztük, hogy mire képes egy iPhone XS kamerája, az Apple viszont nem érte be ennyivel és az iPhone XR kamerájának bemutatásához már 32 telefont használtak fel.

iPhone XR videók

A Shot on iPhone sorozat legújabb darabja a “Shot on iPhone XR – Experiments II: Full Circle”, mely igen izgalmas kamera-kísérletek eredményét mutatja be.

A videó készítéséhez az Apple felkérte az Incite két emberét, Donghoon Jun-t és James Thornton-t, hogy készítsenek valami egyedit, ami képes demonstrálni az iPhone XR kamerájának előnyeit.

A videó egészen magáért beszél, nagyon látványos dolgok történnek a képernyőn, melyek lenyűgözik a nézőt, még akkor is, ha nem tudja, hogy éppen miről van szó.

Szerencsére az Apple gondolt azokra is, akik nem tudták kitalálni, hogy melyik paca mit jelenthet, nekik készült még egy videó, ahol bemutatásra kerülnek a szárazjéggel töltött buborékok, a festékkel töltött lufik és még sok más, amit Jun és Thornton felhasznált a projekthez:

A telefonok tudásának bővítésénél a két profi a Pro Camera, a ProCam 6 és a Moment alkalmazásokhoz nyúlt.

Szerintem egyértelmű, hogy az iPhone XR hátlapi kamerája csodákra lehet képes professzionális kezekben a megfelelő eszközökkel és kiegészítő alkalmazásokkal. Egyedüli furcsaságként csak azt tudnám felhozni, hogy az eredeti videót álló irányultságban vették fel, ezért csak mobil eszközökön élvezhető igazán.

Neked hogy tetszett az Apple két új videója?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

 1. “Egyedüli furcsaságként csak azt tudnám felhozni, hogy az eredeti videót álló irányultságban vették fel, ezért csak mobil eszközökön élvezhető igazán.”

  Mert VVS-ben szenvednek. :laughing:

  https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA
 2. Az instagram miatt manapság már ennek nincs lényege. Aki Youtubera vesz fel, az elfordítja a telefont, aki meg le se szarja hova rakja ki, az meg nem.

  Mondjuk az való igaz, hogy a reklám emiatt elb@szott lett :frowning:

 3. Avatar for pAnk pAnk says:

  Nekem igazából a werkfilm után is csak semmitmondó pacák meg foltok maradtak mátrix stílusban felvéve. Egyedinek emiatt nem mondható, szerintem szépnek sem szép. Véleményem szerint sokkal többet és jobbat ki lehetett volna hozni ilyen kamerákkal.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for akincses Avatar for pAnk Avatar for SzifonAdmin