fbpx Skip to content

Az Apple felkért 4 profit, hogy megmutassák, mire képes az iPhone XS kamerája és ennek az eredménye a “The Lonely Palm Tree, Samoa” (A Samoa sziget magányos pálmafája) című videó.

A 3 perces rövidfilm a 17 éves amerikai focista Eddie Siaumau mindennapjaiba és életfilozófiájába enged betekintést. A felvétel létrejöttében rendezőként Steven Counts segített, a kamerákért Eric Kuzma felelt, a producer Heather Zara volt és Harrison Smith asszisztált.

A fenti videót teljes egészében egy iPhone XS-en vették fel, de azért némi professzionális hardver és szoftver is segített a végeredményben. A telefon stabilizálásáért egy DJI Osmo Mobile 2 felelt, amikor nem egy Joby GripTight PRO Video GP Stand állványon állt, a lencsék előtt pedig az NiSi Smartphones Filter Kit csomagjának darabjai szűrték a fényeket, illetve a FiLMiC Pro alkalmazást használták.

A videót az Apple rendelte, hogy bemutassák az iPhone XS képességeit és szerintem a felkért stáb jó munkát végzett.

Az pedig, hogy közben az Egyesült Államokhoz tartozó Samoa szigetről is megtudtunk érdekességeket, valamint Siaumau a nemrég elnyert NCAA D1 ösztöndíjáról is beszélt, csak bónusz.

Neked hogy tetszett A Samoa sziget magányos pálmafája?

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!