fbpx Skip to content

Az AudioFly márkát azt hiszem nem kell különösebben bemutatnom. Másfél éve az első számú vezeték nélküli fülhallgató, amit magamnál hordok. A második az AirPods.

AudioFly AF100W

A cég pont azt képviseli, amit én szeretek, azokat a hangokat, azokat a színpadtereket, amik ideálisak egy átlagos, de minőségi zenehallgatásra vágyó fiatalnak. Nincs sosem túltolva a mély, nem “ciripel” a magas és közép is ideális. Ár/érték arányban legutóbb az RHA 750 volt, ami engem megvett, aztán végül most az AF100W-t használom már egy ideje teljesen megelégedve. Mit kell tudni az AudioFly márkáról, illetve az AF100W vezeték nélküli fülhallgatóról?

Az ausztrál AudioFly 2012 óta készíti a különböző hangfelvevő fejhallgatóit multi driver technológiával felszerelve, mely egyedülállóan gazdag színpadi hangzást biztosít a felhasználó számára.

Nem szeretnénk, hogy csak a zenészek legyenek az egyetlenek, akik élvezhetik a szenvedélyüket, így a fejlett fül- és fejhallgatóink tervezésekor hasonló technológiát és színpadi hangzást tartottuk szem előtt, így a hétköznapi zene szerelmeseinek se kell már lemondania a kiváló hangzásról.

Néhány hete egy-két ismerősömmel elutaztunk külföldre és a repülőn úgy döntöttem, picit kikapcsolódom. Fel is vettem az AF100W-t, majd amikor egy zacskó csörgése szerű hangot hallottam jobbról hátulról, hátra is néztem. Ekkor esett le a színpadkép és annyira meglepődtem, hogy sikerült becsapnia a fülhallgatónak, hogy rögtön odaadtam az ismerősnek is, hogy hallgassa már meg az itt az első számot. Hangosan felröhögtem, mikor ő is jobb hátra fordult egy pillanatra és elmosolyodott, ekkor jött rá, és értettem meg vele, mi a különbség a színpadteret generáló fülhallgatók és mondjuk egy AirPods között.

Számomra néhány éve már egyáltalán nem az a fontos, hogy minél mélyebb, minél hangosabb fülhallgatót szerezzek be, hanem hogy megtaláljam a különleges példányokat, akár nem olyan mainstream márkák közül mint Bose vagy Beats. Mindig ezeket halljuk a TV-ben vagy reklámokban, azonban ezek közel sem képesek arra, mint az egyes márka egyes termékei, mint az Ultrasone vagy az AudioFly vagy akár más kevésbé hangzatos márkáké.

Az AF100W kiemelkedik a többi közül, írtam is róla részletesen ebben a cikkben, de a márka többi terméke is érdekes lehet. A muzix.hu-n most szinte az összes termék le van árazva, plusz néhányhoz Comply-t is adnak ajándékba, amivel még jobb lesz a fülhallgató. Erről is írtunk itt korábban: Comply fülillesztékek – nem hiszel majd a fülednek!

Úgy gondolom, mindenkinek megvan a saját érzékenysége a zenéhez, akit egy kicsit is érdekel a minőségibb zenehallgatás, szánjon rá kissé több pénzt, próbálja ki ezeket a Muzix próbatermében, és győződjön meg saját maga, hogy ez mennyire megváltoztathatja a zenehallgatási szokásait. Az akciós AF100W-t ide kattintva találjátok meg, a többi akciós terméket pedig itt.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok