fbpx Skip to content

Hogy őszinte legyek, irigylem a Huawei P30 Pro tulajdonosokat, mert az az 50x zoom elég komoly. Irigylem a Google Pixel tulajdonosokat is, mert az a low-light képesség is elég komoly funkció, de alapjában véve teljesen meg vagyok elégedve az iPhone X-em fotóival, sőt, az utóbbi fél évben rengeteget portréztam vele, és eszem ágában sincs cserélni a kamera miatt másik készülékre.

Huawei P30 Pro vs Samsung S10 Plus vs iPhone XS Max kamera teszt

Itt a Szifon.com-on is teszteltük az iPhone XS Max kameráját és bizony az Apple is képes volt fejlődni az elmúlt egy évben. Azonban ha csak a kamerát nézzük, akkor a vetélytársak komolyan odacsaptak az asztalra. Az alábbi videóban láthatjuk, hogy ugyan az egyes funkciók kitűnnek a vetélytársaknál, de az átlagos fotók, videók terén szinte mindenki ugyanazt nyújtja, mivel a szenzor mérete adott, és igazából már eme korlátokat feszegetjük.

Mrwhosetheboss a videóban lényegében kiemelte az egyes telefonok egyes funkcióit, amiért esetleg érdemes nekünk kifejezetten az adott készüléket választanunk, de alapjában véve szerintem az iPhone XS Max rendkívül jól teljesített, főleg a dinamika tartomány, és a portré mód miatt. 

Ti mit gondoltok a vetélytársak készülékeiről, és a kamerák fejlődéséről? Váltanátok emiatt?

Olvasd el a hozzászólásokat is

Szólj hozzá: Hozzászólok

Szólj hozzá: Hozzászólok