A Face ID és a vízállóság a fókuszban a legújabb Apple videókban

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt időszakban több olyan cikket is írtunk, amelyek kifejezetten az Apple által készített “tutorial” videókra fókuszáltak. Ilyen volt például a mélységállítás funkciós, vagy éppen a kamera és a Fotók funkciónak bemutató kisfilmjei.

A vállalat tehát igen tevékeny a YouTube csatornáján, sorra osztanak meg hasznosabbnál hasznosabb tippeket az iPhone felhasználóknak.

A legújabb videók a Face ID-t és a vízállóságot emelik ki, alig 15 másodpercben. Az első felvételen azt láthatjuk, hogy az arcunk használatával milyen gyorsan és egyszerűen beléphetünk a kódolt fiókjainkba, például a netbankunkba.

Manapság a vízállóság nagyon fontos egy-egy telefonnál, sokan például így is választanak készüléket, hiszen akár munkájuk során is olyan helyen tartózkodnak, ahol esetlegesen víz érheti a telefont vagy csak épp nem akar a felhasználó azon aggódni, hogy mikor ázik be a mobilja. Az Apple egy kisvideóval arra is felhívja a figyelmet, hogy az iPhone XS, XS Max és a XR is bizony jól bírja a vizet.

A harmadik videóban a Live Photos, azaz az Élő Fotók funkción van a hangsúly, pontosabban azon, hogy egy élő fotón belül kiválaszthatjuk a tökéletes képet, azaz a Key Photo-t.

Az utolsó két videó a Wallet és Apple Support alkalmazásokra összpontosít. A Wallet appba többek között lementhetjük a beszállókártyánkat, így a becsekkolásnál gyorsan elérhetjük azt.

Az utolsó videón pedig jól látható, hogy az Apple Supporttal akár már az appon belül, chaten is beszélgethetünk.

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!