fbpx Skip to content

Nagy örömünkre az Apple ismét adott nekünk pár tippet, hogy hogyan tudjuk a legjobban kihasználni a kamera és a Fotók appban rejlő lehetőségeket az iPhone XS, XS Max és XR esetében.

A MacRumors cikkéből kiderül, hogy az Apple legújabb YouTube-videói többek között bemutatják, hogy miként használjuk a mélységállítást és a Monó színpadi fény portrémódot, valamint a Fotókban való keresést.

Az első videó arra tanít meg minket, hogy hogyan tudjuk használni leghasznosabban a keresés funkciót a Fotók alkalmazásban. A funkcióval kereshetünk az egyes fotókon embereket, állatokat, helyeket és tárgyakat is, több ezer különböző objektum van, amit az iPhone képes felismerni. A videó lépésenként bemutatja a funkció használatát:

A második kisfilmben a mélységállítás funkcióról van szó, amely az iPhone XS, XS Max és XR modellekben érhető el. A mélységélességet a fotó elkészülte után, a szerkesztéskor is szabályozni tudjuk, de a videó azt mutatja be, hogy a fotózás pillanatában már módosíthatjuk a háttér elmosódásának mértékét.

Az alábbi videó pedig bemutatja, hogy hogyan tudjuk kiválasztani az úgynevezett Kulcs Fotót a Live Fotókban.

Végezetül pedig az utolsó videóban az Apple arra tér ki, hogy hogyan használhatjuk legjobban a Portré funkción belül a Monó színpadi fény módot.

Olvasd el a hozzászólásokat is

Népszerű hozzászólások

  1. És azt a kamera funkciót mikor mutatja be már végre az Apple , amely képes akár álló akár fekvő módban teljes képernyős , az-az 16:9 képet készíteni. Alap funkció ként minden utó szerkesztés nélkül.

  2. Avatar for expa expa says:

    Ennyi eszük nincs, erről ne is álmodozz :smiley:

  3. Kéne még egy kis motor ami forgatja a lencsét, álljon ki jobban az a kamera.

Continue the discussion at Hozzászólok

Participants

Avatar for Szifon Avatar for sanyi970 Avatar for expa Avatar for ef-dani