Újabb Apple-videó, a főszerepben ezúttal a Depth Control

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az iPhone XS, XS Max és XR megjelenése óta sorra záporoznak a hozzájuk fűződő Apple-kisfilmek, amelyek egy-egy funkcióra mutatnak rá.

Az Apple nemrég a mélységélesség-állítás funkcióról tett közzé egy humoros videót a YouTube csatornáján, amelyet a 9to5Mac is megosztott.

Az iPhone XS, XS Max és XR tulajdonosok élvezhetik a Depth Control, azaz a mélységélesség-állítás adta előnyöket. A múltkor írtunk egy hasonló videóról, melyben az Apple azt mutatta be, hogy akár már a fotó készítése közben is állíthatjuk a mélységélességet.

Az Alejandro nevezetű kisfilmben jól látszik, hogy a portrén a háttérben egy nem kívánatos személy van, amelyet a srác egy kis módosítással már “el is rejtett” utólagos szerkesztéssel. Személy szerint egyébként én is sokat használom ezt a funkciót, nagyon szeretem, mert tényleg szépen elmossa a hátteret, már-már egy DSLR gépet megszégyenítve.

Te használod ezt a funkciót?

Ezek még érdekelhetnek:


A Szifon.com-on megváltozott a hozzászólás rendszer, ezentúl az alábbi gombra kattintva tudsz véleményt alkotni. Bővebben itt olvashatsz erről.

Kérdésed lenne? Megosztanál valamit a többi olvasóval? Használd az új közösségi portálunkat!